POTVRĐENO: Global Wellness Summit ove godine u Tel Avivu, u Izraelu, od 15. do 18. novembra

17. Mart 2021
Izvor: GWS
Izvor: GWS

Lideri industrije istraživaće novu budućnost u kojoj wellness zauzima centralno mesto, ali i izvanrednu mešavinu inovacija, kreativne energije, drevne istorije, raznolikih kultura i duhovnosti, te neverovatne kuhinje i noćnog života u Izraelu

 
Global wellness summit (GWS), najznačajnije okupljanje međunarodnih lidera u multitrilionskoj svetskoj wellness privredi, potvrdio je da će ovogodišnja konferencija biti održana u Tel Avivu, Izrael, od 15. do 18. Novembra, u hotelu Hilton u Tel Avivu, na obali Sredozemnog mora. To je, inače, prvi put u petnaestogodišnjoj istoriji da će se GWS održati na Bliskom istoku.
 
Delegati će tokom tri dana imati priliku da dožive izlaganja vrhunskih stručnjaka i panele o vrlo različitoj - i vrlo svetloj - budućnosti wellness-a kako svijet izlazi iz pandemije. Cilj GWS-a je da učesnicima pruži jedinstveno iskustvo u životu - upoznavanje sa živopisnom kulturom Tel Aviva i Izraela, prepunoj istorije, umetnosti, duhovnosti i inovacija.
 
Balmy, deo Tel Aviva, u kojem se spajaju vodeće svetske inovacije i drevne kulture, koje se može pohvaliti s više novoosnovanih firmi od bilo kojeg drugog mesta izuzev Silicijumske doline, preuzima vodeću ulogu u zdravstvenim i wellness tehnologijama. Dnevni red i prošireni paviljon za tehnološke inovacije predstaviće učesnicima najsavremenija dostignuća koja predstavljaju budućnost wellness-a. GWS 2021. će, takođe, ponuditi najviše putovanja pre i posle samita u svojoj istoriji, uključujući obilaske istorijskog Jerusalema i Petre, arheološkog "Izgubljenog grada" u Jordanu.
 
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...