Najveći svetski samit wellness industrije 30. novembra u Bostonu

14. Jul 2021
Izvor:GWS
Izvor:GWS
Global Wellness Summit danas je objavio novu lokaciju i novi datum za ovogodišnju konferenciju. Kako je ranije bilo najavljeno, konferencija je trebalo da se održi 30. novembra u Izraelu, ali je odlučeno da novo mesto održavanja bude u Bostonu, država Masačusets, i to od 30. novembra do 3. decembra, u hotelu Encore Boston Harbor s pet zvezdica. A sledeće godine, Global Welness Summit biće u Tel Avivu. 
Ovogodišnji samit biće hibridan: ponudiće istovremeno i lično učešće na događaju ali i sveobuhvatan virtuelni paket koji omogućava pristup svim glavnim tačkama i panelima.
 
Zašto Boston? Zato što nema mesta koje predstavlja takvu kombinaciju zdravlja, tehnologije, inovacija, istraživanja i snage investicija.
 
Tokom trodnevne konferencije istraživaće se najrazličitiji aspekti budućnosti wellness-a po izlasku sveta iz pandemije. Sa novom erom koja se odvijala bez presedana na rasksnici između zdravstvene zaštite, tehnologije i wellness-a - Boston je savršen grad domaćin. On ima jedan neuporedivi zdravstveni i wellness investicioni i istraživački ekosistem; najveći je univerzitetski centar sa 100 univerziteta i koledža, uključujući Harvard i MIT; i mesto sa najviše zdravstvenih i wellness startapa.  
 

 Izvor: GWS

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...