Ljiljana Rebronja dobitnica priznanja “Brand Leader Award”

06. Februar 2014
Ljiljana Rebronja dobitnica priznanja “Brand Leader Award”

Na svečanoj ceremoniji u okviru 11. regionalne konferencije “Turističko tržište Jugoistočne Evrope – nove razvojne mogućnosti”, koja je održana 15. maja 2013. godine u “Sava Centru”, vlasnici i glavnoj urednici stručnog časopisa “Turistički Svet” Ljiljani Rebronji uručeno je ugledno priznanje “Brand Leader Award”, koju dodeljuje Mass Media International, za lični i medijski doprinos u edukaciji i promociji turističkih vrednosti Srbije.

U obrazloženju stručnog kolegijuma Regionalne konferencije navedeno je da je gospođa Ljiljana Rebronja svoj radni vek posvetila medijskoj podršci i promociji hotelijerskih i turističkih vrednosti, te da kroz razne vidove angažovanja kompanije “Gastro print”, čiji je osnivač i direktor, pruža kvalitetne pravovremene informacije i utiče na edukaciju i stručno usavršavanje, podstičući razvoj i konkurentnost turističke industrije Srbije.

Žiri je podsetio i da je Ljiljana Rebronja glavni i odgovorni urednik prvog stručnog magazina za savremeno hotelijerstvo i turizam “Turistički Svet”, koji je kvalitetom stekao visok međunarodni ugled. Osnivač je i organizator “Foruma menadžera hotela i hotelskih domaćinstava Srbije”, pokretač strukovnog udruženja “Ambasadori dobre usluge” i utemeljivač istoimenog priznanja, te organizator brojnih seminara za menadžere u hotelskoj industriji u saradnji sa konsultantima međunarodne reputacije.

Ovogodišnji dobitnici nagrade “Brand Leader Award” su i predsednik uprave istarske “Adris” grupe Ante Vlahović – za poseban doprinos za razvoj elitnog turizma; novinar, avanturista, putopisac i vlasnik Turističke agencije “Kon Tiki” Slobodan Mićić – za unapređenje i razvoj turizma Srbije; direktor Specijalne bolnice “Merkur” iz Vrnjačke Banje dr Dejan Stanojević – za razvoj zdravstvenog turizma, te rektor Univerziteta Singidunum prof. dr Milovan Stanišić – za doprinos razvoju visokog obrazovanja u Srbiji.

Ovo regionalno brend priznanje ponela je i aviokompanija “Qatar Airways”, koja od novembra 2012. godine leti iz Beograda, kao i hotel “Premier Aqua” iz Vrdnika, kompanija “Elitte Palić”, hotelska grupa “Budvanska rivijera” i Nacionalni park “Plitvička jezera”.

Liderom planinskog turizma Jugoistočne Evrope proglašen je “MK Resort” – Kopaonik, a elitnog turizma – kompanija “Istra d.d.”, dok je za lidera kontinentalnog turizma odabrana Opština Sremski Karlovci.

Turistička organizacija Beograda ponela je nagradu “Brand Leader Award” zbog izuzetne promocije prestonice kroz servis Belgrade Greeters, a “Atomska Banja” Gornja Trepča zbog posebnog doprinosa jačanju ugleda i konkurentnosti zdravstvenog turizma regiona.

Priznanje za najviši kvalitet vina pripalo je Podrumu “Vukoje 1982″ iz Trebinja, a priznanje za najbolju turističku izvrsnost i konkurentnost – Turističkoj zajednici Kvarner. Ovogodišnji brend lideri su i dve kompanije: “Bernarda d.o.o” i “Tehnomanija”.

Ni pripadnici “sedme sile” nisu ostali praznih ruku – Radio Televizija Crne Gore dobila je “Brand Leader” statuu kao najbolji medijski brend u regionu, a stručna hrvatska revija “UT” – isto priznanje za autentični medijski brend. Nagrada je dodeljena i emisiji “Knjiga utisaka” autorke Svetlane Zrilić, i čuvenom voditelju emisije “Žikina šarenica” Žiki Nikoliću – za izvanredan lični i medijski doprinos promociji turističkih vrednosti Srbije.

Video zapis sa dodele nagrada možete pogledati ovde: http://www.youtube.com/watch?v=8MH25KRKEuM

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
8. Mesec edukacije
07. Decembar 2018
Udruženje "Mladi za turizam" organizuje tradicionalni 8. Mesec edukacije "Okusi...
Kongresi
Konferencija “Marketing to China” 29. januara u Pragu
03. Decembar 2018
Konferencija “m2C marketing to China” namenjena preduzetnicima i marketing...
Kongresi
Održana 5. jubilarna Mekst konferencija
29. Novembar 2018
 Protekli vikend Novi Sad je bio ispunjen mladalačkim duhom učesnika 5. jubilarne MEKST...
Kongresi
Sa najvećeg skupa vizionara i kreatora hotelske industrije: Imamo prava na velike snove
26. Novembar 2018
Održan 15 jubilarni Forum hotelijera na Zlatiboru i dodeljena priznanja ...