Još samo 10 dana do 9. Međunarodne MEKST Konferencije

15. Novembar 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Deveta po redu MEKST konferencija održaće se od 25. do 27. novembra 2022. godine u Novom Sadu. Potvrdu kvaliteta događaja pružila je Svetska turistička organizacija (UNWTO), koja drugu godinu za redom podržava MEKST konferenciju.

Međunarodna konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga, sa dugom tradicijom i kontinuitetom održavanja i ove godine biće u novosadskom hotelu Park. Preko 600 učesnika već je zauzelo svoja mesta na događaju.

Ovogodišnju MEKST konferenciju podržali su Pokrajinski sekretariat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Gradska uprava za privredu Novi Sad, a generalni sponzor događaja je Coca Cola Podrška Mladima.

Za devet godina postojanja MEKST konferencija okupila je preko 5000 učesnika iz različitih zemalja, sa 30 visokoobrazovnih institucija i preko 60 predavača iz zemlje ali i inostranstva.

Jedna od najvećih konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga u regionu, ove godine će obuhvatiti tri aktuelne teme:

  • Karijera u industriji poslovnih događaja
  • Mladi preduzetnici i njihovi biznisi
  • Influenser marketing i motivacija

U okviru programa konferencije ove godine imaćete priliku da čujete najeminentnije predavače, iz zemlje ali i iz inostranstva, a neki od njih su: Rob Davidson, Kristina Milinčić, Adem Braco Suljić, Lea Kosović Stanić, Vladimir Stanković, Marija Zeljković, Milan Maglov, Veselin Vladimir Zvekić, Nevena Blanuša i drugi. Program konferencije možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Pored konferencije, učesnici će imati priliku da se na događaju upoznaju sa predstavnicima kompanija, visokoobrazovnih institucija, hotelskih korporacija i fakulteta koji će svoje mesto zauzeti na događaju kao izlagači u sklopu Career Fair-a.

Ovo je sjajna prilika koja pruža mogućnost mladima da svoja interesovanja, ambiciju i potencijal pokažu kroz povezivanje sa kolegama.

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...