IV Međunarodna konferencija studenata turizma i hotelijerstva - MEKST 2017.

22. Novembar 2017
IV Međunarodna konferencija studenata turizma i hotelijerstva - MEKST 2017.

Već četvrtu godinu za redom, nevladino udruženje Fortuns, u saradnji sa  Prirodno–matematičkim fakultetom iz Novog Sada i Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH), organizuje Međunarodnu konferenciju studenata turizma i hotelijerstva – MEKST.
 
Konferencija će svečano biti otvorena 24. novembra u 18 sati, u amfiteatru Mihailo Pupin na PMF-u u Novom Sadu (Trg Dositeja Obradovića 4).
 
Pored učesnika, sponzora i prijatelja, konferenciji će prisustvovati potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, Član gradskog veća za privredu Grada Novog Sada Milorad Radojević, kao i direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislav Knežević.

Cilj konferencije je da se studentima i mladim istraživačima iz oblasti turizma i hotelijerstva obezbedi podrška za njihov dalji profesionalni razvoj.

Teme o kojima će ove godine biti reči su: primena web marketinga u turizmu, novi trendovi u hotelijerstvu, sportski turizam, a  na skupu će biti predstavnici uspešnih kompanija i stručnjaci iz oblasti turizma i hotelijerstva koji će mladim ljudima približiti najnoviju praksu ovog resora.

Konferencija okuplja više stotina studenata iz preko 15 država Evrope i na dobrom je putu kreiranja platforme za usavršavanje mladih u turizmu. Učesnici MEKST konferencije imaju priliku da nauče kako realizovati dobru poslovnu ideju, izgraditi uspešnu karijeru i druge bitne stvari iz sveta poslovanja. U sklopu konferencije planirane su propratne aktivnosti, zabavni sadržaj i nagradne igre.

Konferencija se održava od 24. do 26. novembra 2017. godine. Više informacija možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Kongres ruralnog turizma Vojvodine 30. i 31. maja u Vrdniku
23. April 2024
Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa Centrom za ruralni razvoj Vojvodine i uz...
Kongresi
U sredu počinje Drugo izdanje Sarajevo Tourism Summit 2024
22. April 2024
U sredu počinje drugo izdanje jednog od najvažnijih regionalnih turističkih foruma, Sarajevo...
Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....