HOW Festival - za manje od 7 dana!

18. Novembar 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

Datum održavanje drugog online HOW Festivala, jedinstvenog događaja koji okuplja važna imena iz svetske hotelske industrije, sve je bliže, tačnije: 25. novembra. Organizatori su već objavili kako je jedan od key-note govornika CEO Best Westerna za Centralnu Europu – Marcus Smola, a svoje učešće  potvrdili su i Jean Francois Nogue - globalni direktor operacija za sektor hrane i pića u Melia Hotels, Boris Simm - potpredsjednik za operacije Ruby Hotela, Kent Richards - korporativni direktor operacija u  Six Senses Spa, te Daniel Cooper - direktor za brendove i loyalty programe u Hyatt-u za Evropu, Afriku, Bliski istok i Jugozapadnu Aziju.

Više od 40 govornika posvetiće svoje izlaganje različitim hotelskim odeljenjima i daće odgovore na pitanja kao što su: kako pratiti F&B troškove, kako se hotelski restorani mogu osloniti na lokalno stanovništvo, kako održati moral zaposlenih u kriznim vremenima, koje troškove treba rezati u doba krize, te kako održati ravnotežu između automatizacije i ljudske interakcije...

Govornici će, takođe, diskutovati i o strategijama i loyalty programima, novim trendovima poput coworking-a i iznajmljivanja kancelarija, te pojavi hibridnih ivenata.

Čitav program, uključujući i govornike, dostupan je ovde, uz poziv da se prijavite!

Inače, HOW Festival se održava poslednje četiri godine i okuplja direktore hotela, šefove hotelskih odeljenja i direktore operacija.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...