Hotel Housekeeping Workshop 11. i 12. maja u hotelu Sloboda u Šapcu

03. Maj 2018
Hotel Housekeeping Workshop 11. i 12. maja u hotelu Sloboda u Šapcu

Udruženje „Ambasadori dobre usluge“ i redakcija časopisa „Turistički Svet“ organizuju ​prvi "Hotel Housekeeping Workshop 2018", ​11. i 12. maja, u hotelu Sloboda u Šapcu.

Ovaj ​workshop je namenjen predstavnicima sektora "hotelsko domaćinstvo", s ciljem da se, zahvaljujući poslovnim partnerima iz raznih oblasti privrede i uglednim predavačima - stručnim konsultantima, menadžerima, dizajnerima enterijera, hotelijerima - predstavnici hotelskih domaćinstava iz čitave Srbije upoznaju sa novim trendovima, aktuelnim hotelskim standardima, kao i sa najnovijim proizvodima i uslugama u domaćinstvu, kako bi dodatno unapredili svoje znanje, obogatili ga novim informacijama i praktičnim savetima - iz prve ruke.

Za učesnike ovog workshop-a, zamišljenog kao atraktivno dvodnevno formalno i neformalno druženje, organizatori su smislili i prave "poslastice", poput izuzetno zanimljivog "stand up predavanja" glumca Marka Stojanovića na temu komunikacije, "team buildinga iznenađenja" koji vodi Peđa Filipović, wellness ambasador Srbije i Crne Gore, a očekuje ih i još mnogo drugih zanimljivosti zbog kojih ovu bogatu interaktivnu priču o savremenom hotelskom domaćinstvu - naprosto ne treba propustiti.

Događaj je pod kotizacijom, a prijava za učešće na "Hotel Housekeeping Workshop"-u može se preuzeti u prilogu, i popunjena poslati na: turistickisvet.press@gmail.com ili marketing@turistickisvet.com.

Više informacija na: 063/69-33-43.
 

Dokumenti za preuzimanje

PRIJAVA
Preuzmi PDF
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...