Forum "Kvalitet je prioritet u hotelijerstvu i turizmu" 20. i 21. septembra u Beogradu

17. Septembar 2018
Forum 'Kvalitet je prioritet u hotelijerstvu i turizmu' 20. i 21. septembra u Beogradu

Nakon uspešno organizovane konferencije "Inovacije u turizmu - IT Zlatibor 2017" u maju prošle godine, TIM-Serbia u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka (FON) Univerziteta u Beogradu, organizuje forum "Kvalitet je prioritet u hotelijerstvu i turizmu", koji će se održati 20. i 21. septembra 2018. u Hotelu M u Beogradu.

- Turizam je globalni fenomen i ekonomski sektor koji beleži stalni rast i time postaje jedan od najvažnijih i razvojno najznačajnijih sektora danas. Osim globalno, on beleži rast i na lokalnim tržištima, poput našeg. Kao primer dobre prakse u budućem razvoju turizma na našem području, uzeli smo Austriju - kontinentalnu evropsku državu, sa turističkim proizvodom koji je zasnovan na banjama, jezerima, planinskom turizmu, gradskom turizmu. Zemlju koja sa sličnim brojem stanovnika kao i naša država, ostvaruje 25 milijardi USD deviznog priliva od turizma. Upravo to su razlozi zbog kojih ćemo dovesti neke od najpoznatijih praktičara - predavača iz zemlje podno Alpa, akoji će nam preneti austrijski know-how - poručuju organizatori foruma.

Na forumu se očekuje prisustvo velikog broja profesionalaca iz sveta turizma i hotelijerstva, biznisa, lokalnih samouprava, nauke i obrazovanja, kao i brojnih predstavnika medija.

- Cilj nam je da na jednom mestu okupimo ljude otvorenog uma i izražene kreativnosti, spremne za učenje i razmenu ideja, koji u povećanju konkurentnosti i razvoju domaćeg turizma, vide i svoju šansu - zaključuju organizatori.

Program foruma možete preuzeti u prilogu.

Dokumenti za preuzimanje

PROGRAM
Preuzmi PDF
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...