"Alfa-Plam" dvostruki dobitnik priznanja "Najbolje iz Srbije"

10. Jun 2015
'Alfa-Plam' dvostruki dobitnik priznanja 'Najbolje iz Srbije'

„Najbolji izvoznik“ i „najbolji novi brend“

Na svečanosti povodom 11. akcije „Najbolje iz Srbije 2014“, koju tradicionalno organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i list Privredni pregled, sinoć su u Belexpocentru proglašena 24 najbolja brenda na tržištu Srbije.
Među dobitnicima,  Alfa-Plam je jedina kompanija koja je osvojila čak dva priznanja i to: „Najbolji izvoznik“ i „Uvođenje novog brenda – Commo“. Podsećamo da je ova kompanija i prošle godine bila dobitnik priznanja za Najbolji korporativni brend u Srbiji za 2013. godinu.

U ime kompanije Alfa plam, priznanja su primili Dragi Stojanović – rukovodilac radne jedinice Montaža i Dragan Stojanović – transportni radnik, vozač viljuškara u radnoj jedinici Zavarivanje i bravarsko-limarski poslovi, a u skladu sa novinom koju je Privredna komora Srbije  uvela od ove godine – da se priznanja uručuju izabranim radnicima.

 - "Alfa-Plam" je među pet najvećih proizvođača grejnih tela u Evropi, tako da priznanje „najbolji izvoznik“ predstavlja logičan sled dosadašnjih poslovnih aktivnosti, ali su svi zaposleni istinski srećni što je peć Commo proglašena za najbolji novi proizvod koji se pojavio na tršištu Srbije u prethodnoj  godini. To je potvrda da samo dobar timski rad dovodi do vrhunskog rezultata. U ovogodišnjem sloganu manifestacije „Najbolje je u ljudima“ prepoznali smo i sopstvene vrednosti koje gradimo u našoj kompaniji – poručio je Goran Kostić, generalni direktor ove kompanije.

Više informacija o kompaniji "Alfa-Plam" možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Kongres ruralnog turizma Vojvodine 30. i 31. maja u Vrdniku
23. April 2024
Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa Centrom za ruralni razvoj Vojvodine i uz...
Kongresi
U sredu počinje Drugo izdanje Sarajevo Tourism Summit 2024
22. April 2024
U sredu počinje drugo izdanje jednog od najvažnijih regionalnih turističkih foruma, Sarajevo...
Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....