Zavirite u prvi Hilton u Srbiji (FOTO)

09. Februar 2018
Zavirite u prvi Hilton u Srbiji (FOTO)
Početkom proleća, Beograd će dobiti svoj prvi "Hilton" hotel, u centru grada, u blizini Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Slavije, na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina. Ovaj velelepni hotel sa osam spratova, imaće u svom sastavu više od 240 soba, restoran internacionalne...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Laki
Četvrtak , 15.02.2018. 23:57h
Preporuka:
4
+
0
-
@Mia.. Sigurno je bila bolje arhitekture ona livada puna djubreta i korova u sred centra grada, umesto koje su sagradili ovu zgradu koja ce da privuce jos turista a samim tim vise hleba na stolu nekom konobaru, recepcioneru ili taksisti koji ce povesti nekog od gostiju ovog svetskog lanca hotela. Ljudi manite se kritikovanja radite nesto pametno za sebe i svoje okruzenje.
alen
Četvrtak , 15.02.2018. 13:38h
Preporuka:
0
+
0
-
Da, Baš se uklopio sa arhitekturom !!!
mia
Utorak , 13.02.2018. 23:59h
Preporuka:
2
+
0
-
Samo sto arhitektura nije u skladu Sa Starim Beogradom;! Zalosnooo!