Zanimljivosti: Milioner iz Švajcarske gradi hotelski kompleks u Crnoj Gori posvećen Lepoj Breni

14. Jul 2021
Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay

Lepa Brena je dobila ponudu koja se ne odbija tek tako. Kako Kurir saznaje, najveća balkanska zvezda je već godinama inspiracija milioneru iz Srbije M. S. (ime i prezime poznato redakciji Kurira), koji poslednjih 80 godina živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da taj kompleks nosi naziv po njenom nadimku. Zidanje ovog objekta uskoro počinje na Crnogorskom primorju, i to na njegovoj dedovini u Perastu.

Kako saznajemo, hotel će kompletno biti uređen po svetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene. On toliko ceni i poštuje našu muzičku divu da će u objekat za odabrane turiste iz sveta da uloži čak tri miliona evra. Hotel će imati šest zvezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata. Iz njene sobe je planirano da puca pogled na ovaj deo zaliva, i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati "Brenin kutak". Inače, kako smo saznali, na svakom spratu u hodnicima će biti Brenine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.

Prema našim informacijama, M. S. je udovac, ima petoro dece i osmoro unučadi. Njegova supruga je toliko bila lepa da ju je on zvao "moja Lepa Brena". Iz ljubavi prema pokojnoj ženi, ali i poštovanja prema liku i delu Lepe Brene, on je odlučio da milione uloži u hotel u kom će i on sam uživati do kraja života. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive. Brena već nekoliko dana uživa na Jadranskom primorju, gde krstari sa prijateljima i suprugom Slobodanom Živojinovićem.
 
Izvor: Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić
 
Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...