Viseći vrtovi Balija – romantično odmaralište u srcu džungle

07. Jun 2016
Viseći vrtovi Balija – romantično odmaralište u srcu džungle

Viseći vrtovi Balija bez sumnje su jedno od najromantičnijih odmarališta, smešteno u samom srcu džungle. Okruženo bujnim tropskim šumama i živopisnim pirinčanim poljima, iz ovog indonežanskog odmarališta pruža se neverovatan pogled na reku Ayung, kao i na antički hram „Dalem Segara“.

Ovaj nagrađivani centar poseduje najjatraktivnije bazene na svetu, koji se izdvajaju po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i neobičnom dizajnu. U ponudi ovog rizorta nalaze se i luksuzne vile sa prekrasnim pogledom na samu reku. Svaka vila dizajnirana je u skladu sa prirodom i svim svojim gostima nudi bazene na sprat i luksuzne restorane uz potpunu privatnost. U kombinaciji sa pogledom na reku i vodopade koji se nalaze odmah ispod odmarališta, vile se u potpunosti mogu iskoristiti za relaksaciju.

Svaki apartman opremljen je ručno izrađenim nameštajem, egzotičnim tkaninama kombinovanim sa Bali dekorom, spektakularnim kupatilima i otvorenim prostorima za ručavanje, a sve sobe su opremljene posteljinom od svile i pamuka, televizorima i DVD-plejerima.

U panoramskoj vili odiše autentičan Bali stil. U sklopu vile nalazi se ogromna terasa sa bazenom i prostorom za uživanje u prirodi. Prozori od poda do plafona su jako bitan element, jer pružaju pogled na celu dolinu i omogućavaju da atmosfera atraktivnog okruženja uđe u prostoriju.

Porodična vila izgrađena je na dva nivoa. Sadrži sobu, zatvoreno i otvorno kupatilo, veliku terasu i bazen. Druga spavaća soba nalazi se na nižem nivou, zajedno sa dodatnim kupatilom i još jednom terasom.

Ekskluzivni „Club Residence“ gostima pruža jedinstvenu atmosferu, prekrasan pogled i nezamisliv nivo luksuza. Pogodan je za veliku porodicu, kao i za osobe koje dolaze sa pratnjom. Gosti imaju priliku da biraju između nekoliko luksuznih apartmatmana izuzetnog dekora i predivnog ambijenta, koji su idealni za opuštanje ili posao. Mogućnosti su beskrajne.

Takođe, ovaj hotel nudi i spa tretmane, besplatan internet, neverovatne masaže i piknik pored reke, časove kuvanja i mnoge druge upečatljive i romantične aktivnosti koje nikada neće biti zaboravljene.

Salon lepote osmišljen je tako da pruža vrhunske tretmane. Nudi veliki izbor organskih maski za kosu, kao i mnoge kozmetičke tretmane za podmlađivanje lica i tela. Njihova luksuzna kolekcija spa tretmana predstavlja kombinaciju domaćih, prirodnih sastojaka sa tradicionalnim tehnikama čiji je cilj stimulisanje svih čula, smirivanje uma i podmlađivanje duše i organizma. Spa centar nudi priliku da se iskuse i najbolji kraljevski tretmani, koji uključuju i refleksologiju. Parovi se mogu opustiti u kraljevskom, luksuznom spa apartmanu, koji je okružen prirodom i isto tako mogu da uživaju i u romantičnim večerama nakon tretmana. Posvećeno osoblje uvek je tu da stvori nezaboravno iskustvo u ovom zapanjujućem okruženju.

Svi koji žele da jutro započnu dugom šetnjom kroz neko od lokalnih sela, kroz pirinčana polja ili rečne doline, imaće priliku da, predvođeni iskusnim vodičima, nauče nešto više o lokalnom stanovništvu, a isto tako, imaće priliku i da usavrše svoje tehnike joge, čiji se časovi održavaju duboko u džungli.

Priredila: Ivana Stojanović

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...