Više od 350 otvorenih radnih mesta u hotelu One & Only Portonovi i Portonovi rizortu

30. Januar 2020
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže više od 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cele godine, kao i sezonski. Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu, koji je dom prvog One&Only hotela u Evropi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima. 

- One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima da svoja znanja i veštine kroz internacionalnu platform prikažu i svakodnevno usavršavaju - istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi. 

- Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje veštine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprineti podizanju standard kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori - dodao je Giraudo.

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove.

- Konstantno smo u potrazi za novim ljudima koji će doneti dodatnu vrednost našem timu i zato naša kompanija raste. Kvalitetan program obrazovanja kao i zapošljavanja uz stalno usavršavanje tokom rada, obezbediće odgovarajuću edukaciju domaćih kadrova za uspešnu karijeru u ugostiteljstvu, turizmu i hotelijerstvu, i na taj način ćemo osigurati da naši zaposleni mogu da odgovore potrebama najzahtevnije turističke klijentele - istakao je Michael Posch, generalni menadžer Portonovi rizorta. 

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail careers@oneandonlyportonovi.com; za više informacija mogu se informisati putem broja+382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail career@portonovi.com; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mestima mogu se naći na azmont.com. 

Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...