Virtuelni sastanci u Radisson Collection Hotel-u

04. Novembar 2020
Foto: Radisson Collection  Old Mill Beograd
Foto: Radisson Collection Old Mill Beograd

Radisson hotelska grupacija najavila je lansiranje svojih novih virtuelnih rešenja koja uključuju hibridne sobe i hibridne sastanke kako bi se ispunila nova očekivanja i potrebe kupaca i gostiju koji žive, rade i sastaju se u Radisson Collection Hotel-u, Old Mill Beograd.
Hibridni sastanci Radisson hotelske grupacije nude najbolje od virtuelnih konferencija i sastanka, pouzdan sistem za sliku, zvuk i video, dvostruke ekrane, bežični klik za prezentacije, brzu internet vezu. Kako svet nastavlja da se prilagođava „novim normama“ i stalnim ograničenjima putovanja, organizatori mogu da odluče da ponude mogućnosti virtuelnog učešća i hibridne formate koji omogućavaju mala lokalna okupljanja a, istovremeno, emituju program za udaljene učesnike.

-Inspirisani zahtevima novog, fleksibilnijeg, daljinskog načina rada, oduševljeni smo što najavljujemo lansiranje naših hibridnih rešenja za sastanke i tako spojimo sadržaje moderne kancelarije sa udobnošću savremene hotelske sobe – istakao je Aleksandar Vasilijević, generalni direktor Radisson Collection Hotel-a, Old Mill Beograd i dodao: - Mi ostajemo posvećeni pružanju čistog i bezbednog okruženja sa maksimalnim higijenskim standardima da bismo zaštitili svoje goste, članove tima i partnere u Radisson Collection Hotel-u, Old Mill Beograd.

Radisson hotelska grupacija udružila se sa kompanijom Zoom, liderom u modernoj video komunikaciji u preduzećima, kako bi pružili neometano iskustvo za virtuelne i hibridne sastanke i događaje svojih klijenata. Specijalni interni tim za događaje pomoći će klijentima u izvođenju niza događaja: od hibridnih sastanaka na više lokacija do emitovanja događaja, osiguravajući da su događaji efikasni i zanimljivi, sa besprekornim izvršavanjem i bez audio / vizuelnih problema.

Hibridne sobe savršeno kombinuju sadržaje vrhunske kancelarije sa udobnošću hotelske sobe kako bi stvorili produktivan, posvećen i tih radni prostor za poslovne putnike i lokalne dnevne goste. Hibridna rešenja nude lako povezivanje sa dodatnim ekranima, uređajima za video konferencije, bežičnom tastaturom, mišem i zvučnikom, uslugama štampe, kancelarijskim materijalom, neograničenom kafom i čajem, pristupom wellness sadržajima i mnogim drugim pogodnostima.


Foto: Radisson Collection  Old Mill Beograd

 

Zdravlje i sigurnost na prvom mestu: Protokol o bezbednosti hotela Radisson


Više nego ikad, najviši prioriteti Radisson hotelske grupacije su zdravlje i sigurnost gostiju i zaposlenih. U maju se kompanija Radisson udružila sa kompanijom SGS, vodećom svetskom kompanijom za inspekcije i sertifikacije, radi primene Protokola o bezbednosti hotela Radisson, koji obezbeđuje najviše higijenske standarde i ojačava postojeće rigorozne sanitarne smernice Grupe. Ove smernice uključuju stanice za dezinfekciju ruku na svim ulazima, upotrebu lične zaštitne opreme (PPE) i zaštitnih paravana, pojačanu učestalost čišćenja i sveobuhvatnu obuku osoblja. Nove smernice su već primenjene u Radisson Collection Hotel-u, Old Mill Beograd.

Za više informacija:https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-collection-old-mill-belgrade
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...
Hotelijerstvo
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. Januar 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...