Veoma uspešna godina za hotel Kempinski Palace Portorož

30. Januar 2017
Veoma uspešna godina za hotel Kempinski Palace Portorož

Iako je 2015. godina bila najuspešnija za hotel Kempinski Palace Portorož od njegovog otvaranja u oktobru 2008. godine, hotel je u prethodnoj 2016. godini bio veoma uspešan, čemu svedoče brojna osvojena priznanja.

Kempinski Palace Portorož proglašen je pobednikom u kategoriji „Travellers’ Choice“ u Sloveniji na dodeli TripAdvisor nagrada za 2017. godinu, a dobitnik je i priznanja „Meetings star“, koje dodeljuje „Kongres magazine“. Hotel je takođe zauzeo prvo mesto u kategoriji „najbolji kongresi hoteli u Sloveniji“ i četvrto mesto među „najboljim kongresnim hotelima u regionu“.

Vredan rad je bio prepoznat i izvan granica Slovenije, kada je Kempinski Palace Portorož osvojio prvo mesto na dodeli nagrada SEEbtm (SEE business travel & meetings) za 2016. godinu u Beogradu, u kategoriji „Best Seaside Hotel for conference and meetings (100-200 rooms)“.

Tokom letnih meseci, u ovom hotelu održani su brojni gastronomski događaji, zvani „Guest Chef Events“, gde su gostujući kuvari u restoranu „Sophia“ pripremali svoje kulinarske specijalitete. Među šefovima najviše su se istakli dobitnik Mišelinove zvezdice Andrej Kuhar („Vila Herberstein“), srpska zvezda u usponu Filip Ćirić (restoran „Homa“), rok zvezda među šefovima David Vračko (restoran „Mak“) i „baby Michelin“ i prvi čovek „JRE“-a u Sloveniji Jure Tomič (restoran „Debeluh“).

- Hotel Kempinski Palace Portorož je ponosan na svoju posvećenost ekologiji i održivom razvoju. Prošle godine ispred hotela instalirana je stanica za napajanje Tesla i BMW automobila, a ova usluga je besplatna i predstavlja dodatnu vrednost za naše goste - navodi se u saopštenju ovog hotela koji će, nakon zasluženog odmora, svoja vrata za posetioce ponovo otvoriti u martu ove godine.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...