Uskoro prvi gosti u hotelu Ramonda na Rtnju (FOTO)

11. Jun 2019
Uskoro prvi gosti u hotelu Ramonda na Rtnju (FOTO)
Uskoro prvi gosti u hotelu Ramonda na Rtnju (FOTO)
Uskoro prvi gosti u hotelu Ramonda na Rtnju (FOTO)
Uskoro prvi gosti u hotelu Ramonda na Rtnju (FOTO)
Uskoro prvi gosti u hotelu Ramonda na Rtnju (FOTO)
Uskoro prvi gosti u hotelu Ramonda na Rtnju (FOTO)

Na samim obroncima mistične planine Rtanj u istočnoj Srbiji, nadomak Boljevca, izrastao je bajkovit, jedinstven po mnogo čemu ali, pre svega, po potpunoj usklađenosti s prirodom - hotel Ramonda. Već samo njegovo ime, koje nosi simboliku buđenja, oživljavanja, baš kao i istoimeni cvet - simbol vaskrsnuća Srbije u Prvom svetskom ratu, otkriva misiju ovog hotela. Jer, osmišljen je ne samo kao luksuzni rizort za odmor i uživanje, vešto uklopljen u prirodni ambijent, već kao mesto koje budi usnulu životnu energiju i vraća izgubljenu snagu.

Izborom prirodnih materijala - kamena i drveta, hotel Ramonda se stopio, velikim staklenim površinama se povezao, a svojim ekološkim sadržajem u potpunosti se uskladio sa prirodom, što će doprineti da i gosti tokom boravka u ovom hotelu budu u savršenom skladu s prirodom.

Hotel Ramonda ima 21 smeštajnu jedinicu i u njemu može da boravi do 90 gostiju. Sve sobe opremeljene su Nespresso aparatima, kuvalom, Smart Tv-om, vrhunskim dušecima i perjanim jastucima. Apartmani hotela Ramonda, pored dodatnih kvadrata, imaju i potpuno opremljenu kuhinju, što ih čini idealnim za porodice s decom.

Veliki restoran sa terasom savršeno je mesto za uživanje u gastronomskim specijalitetima, napravljenim od svežih lokalnih namirnica.

Hotel ima i SPA centar sa unutrašnjim i spoljnim bazenom, hidromasažnom kadom, parnim kupatilom, saunom i atraktivnim programom masaža, što omogućava potpuno opuštanje. Kuriozitet je da se za prečišćavanje vode spoljnog bazena hotela Ramonda ne koriste hemijska sredstva, već se voda u bazen preliva iz posebnog bazena u kojem biljke prečišćavaju vodu. Ovo je jedinstven primer u našoj zemlji i predstavlja potpuno ekološki način prečišćavanja vode.

U ovom ekološkom i energetski efikasnom hotelskom zdanju, ni vlasnici električnih automobila ne treba da brinu, jer hotel Ramonda ima i sopstvenu punionicu za njihovu dopunu.

Svoja vrata Hotel Ramonda zvanično otvara 1. jula!

Na samo 210 km od Beograda, 300 km od Novog Sada i 86 km od Niša – pronaći ćete svoju drugu kuću, u koju ćete se uvek iznova vraćati da se odmorite, relaksirate, osvežite, probudite usnulu životnu energiju… i dodate po jedan novi kamenčić u svoj mozaik o mističnoj planini Rtanj.

Poslednji komentari

Jovan Bugarinovic
Ponedeljak , 01.07.2019. 16:26h
Preporuka:
10
+
9
-
E jos da sebi nadjem mesto gde se ne pusi , bilo bi fantasticno. Ali cini mi se da o tome mogu samo da mastam, zar ne?
Sanja Zaric
Utorak , 18.06.2019. 16:51h
Preporuka:
7
+
2
-
Na koji broj se mogu pozvati za smestaj? Ne vidim igde da ste stavili kontakt ili makar sajt hotela. Ne razumem sta je tu sad reklama kad ne mozes da ih dobijes? Ok odg od 1.jula sad cu da cekam da se sve radproda.
Odgovor redakcije
Poštovana Sanja, Hotel nam nije dostavio svoj sajt, a izgleda da još nije postavljen na internet. Pokušajte preko portala booking.com Srdačan pozdrav, Redakcija
Nikolic Danijela
Utorak , 18.06.2019. 10:18h
Preporuka:
9
+
0
-
Prelep hotel smesten na obronku Rtnja,savrseno uklopljen u prirodu,a imali smo priliku da se sretnemo sa vlasnicom koja me odusevila neposrednoscu. Osoblje izuzetno ljubazno i profesionalno,hrana vise nego odlicna,sve pohvale za glavnog kuvara,naravno i sve ostale zaposlene.Savrseno mesto za beg od guzve i stresa. Zelim vam puno uspeha radu,nastavite kako ste poceli,ne menjajte nista,dolazimo sigurno!

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...
Hotelijerstvo
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. Januar 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...