U Vrdniku niču Fruške terme sa 10 bazena

27. Avgust 2018
U Vrdniku niču Fruške terme sa 10 bazena

Hotel, deset bazena, restorani, spa centar, slana soba, tepidarijumi, i sve to na površini od 28.964 m2, od naredne godine biće u turističkoj ponudi Vrdnika kao kompleks pod nazivom Fruške terme. Tako će oni stari turisti kojima je Irig i naselje Vrdnik već dobro poznato, ali i oni novi, već krajem 2019. godine moći da uživaju u svemu što će ovaj kompleks nuditi.

Hotelsko turistički kompleks, čija je gradnja već počela, u fazi je grubih radova. Zemljani radovi su završeni a u toku su i armirano betonski radovi, objasnili su za eKapiju iz kompanije Promont Group, koja je investitor ovog projekta.

Završetak radova prve faze se očekuje u avgustu 2019, a, kako je rečeno, radovi u ovoj fazi podrazumevaju završetak bazenskog kompleksa, wellnesa, restorana i 61 sobe. Ostatak soba, predviđen drugom fazom, biće završen do kraja 2019. godine.

Iz kompanije nisu precizirali vrednost celokupne investicije budući da, kako je rečeno, još nisu ugovoreni svi radovi kao i da još uvek nije odabran konačan izbor celokupne opreme.

Inače, planirani kompleks spratnosti 4Su+Pr+2+Pk, sadržaće hotel smeštajnog kapaciteta 416 ležajeva, 10 bazena sa termalnom vodom, spa centar, saune i tepidarijume.

Na trećem suterenu nalaziće se restoran na bazenima, Wellnes&Spa centar, 16 tepidarijuma, slana soba kao i nekoliko vrsta sauna.

Drugi suteren sadržaće privatni Spa centar sa saunama i tepidarijumima, dok je za prvi suteren predviđen restoran za 290 gostiju. U prizemlju je planiran medicinski blok, a u potkrovlju kompleksa biće konferencijske sale.

Projektanti ovog kompleksa su DBA Architects, a izvođači grubih radova su firma Best izgradnja doo Novi Sad.

Podsetimo, kompanija Promont Group već je poznata u Vrdniku, po investiciji u Hotel Premier Aqua, čijim su poslovanjem kako kažu, zadovoljni, a usled realne tražnje i dosadašnjeg iskustva zadovoljnih gostiju, prepoznata je potreba za novim kompleksom – kažu iz Promont Group.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...