U menadžmentu Karisma hotels grupe 30 hotela širom sveta

10. Septembar 2018
U menadžmentu Karisma hotels grupe 30 hotela širom sveta

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts ostvarila je strateško partnerstvo sa Irotama Resort-om, koji se nalazi na čuvenoj plaži Rodadero, u gradu Santa Marta, u Kolumbiji.

Ovim poduhvatom je hotelska grupacija Karisma ostvarila cilj zacrtan i predstavljen krajem sezone 2016. da do 2020. godine u svom vlasništvu ima i/ili upravlja sa 30 hotela širom sveta.

Od 1. novembra 2018. Karisma će upravljati Irotama Resort kompleksom koji ima 290 hotelskih soba i 265 stambenih jedinica koji se prostiru na 93,000 m2 uz samu obalu najstarijeg kolumbijskog grada Santa Marta. Ovaj grad poznat je po španskoj kolonijalnoj arhitekturi i planinskim vencima koji ga okružuju. U sklopu kompleksa su devet restorana, četiri bara i bogati sadržaji koji uključuju pet bazena, spa, fitness centar, dečji klub i prostore za organizaciju događaja.

Novim partnerstvom se nastavljaja niz uspeha i širenje brenda Allure Hotels by Karisma u Kolumbiji koji uključuju Allure Chocolat, Allure Bonbon i Allure Canela u Kartageni. U Crnoj Gori, ovaj brend, je poznat po novom luksuznom hotelu Allure Palazzi Kotor Bay by Karisma koji je otvoren ove godine. Karisma planira da u narednom periodu renovira sobe i restorane Irotama Resort-a kako bi zadovoljili vrhunske kriterijume koje ova hotelska grupacija postavlja već godinama.

- Ponosni smo što razvijamo nove poduhvate Karisma Hotels & Resorts i dodatno jačamo naše prisustvo u Kolumbiji, sa novim projektom u slikovitoj Santa Mari, gradu punom istorije - rekao je Nil Evans (Neil Evans), COO Karisma Hotels & Resorts i dodao da preuzimanje vođenja menadžmenta u Irotama Resort-u, predstavlja prekretnicu za Karismu, a temelji se na Karisminom početnom uspehu u Kolumbiji, sa Allure hotelima.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...