U hotelu “Izvor” kadrovi na prvom mestu

18. Septembar 2017
U hotelu “Izvor” kadrovi na prvom mestu

Da iza svakog uspešnog hotela, stoje, pre svega, dobro obučeni stručni kadrovi na svim pozicijama, spremni da stalno unapređuju svoje znanje i usavršavaju veštine, potvrđuje i primer hotela „Izvor“, koji upravo zahvaljujući ljudima, od 2011. iz godine u godinu beleži sve veći rast broja gostiju, kao i sve više osvojenih domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitet usluge.

Vlasnika, menadžment i zaposlene, ipak, najviše obavezuju visoke ocene gostiju, pa upravo zato, da bi sačuvali postignuti rejting i unapredili nivo usluge, u hotelu “Izvor” veliku pažnju posvećuju školovanju kadrova.

- Imamo izuzetnu saradnju sa Visokom tehnološkom školom, koja već 57 godina obrazuje kadrove po meri privrede, kao i sa Ekonomsko-ugostiteljskom školom “Slobodan Minić” u Aranđelovcu – otkriva Jelena Šuleić, generalna menadžerka "A Hotela", prvog korporativnog hotelskog lanca u Srbiji u sklopu kojeg posluje i hotel "Izvor".



– Od ove školske godine u hotelu “Izvor”, koji predstavlja osnovnu stručnu bazu studijskog programa “Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu”, profesionalnu praksu obavljaće i studenti koji će izučavati “Tehnologiju hrane i gastronomiju“. Ali ono što je za nas kao kompaniju izuzetno važno i na šta smo ponosni je činjenica da je jedanaestoro naših ljudi, zaposlenih u hotelu "Izvor", uz podršku kompanije ove godine upisalo studije na Visokoj tehnološkoj školi u Aranđelovcu – ističe Šuleić.

Osim menadžera koji, posle završenog školovanja dobijaju odgovarajuće kompetencije, u hotelu “Izvor” i tokom leta u Aqua parku, stručnu praksu obavljaju i konobari, kuvari, poslastičari i turistički tehničari aranđelovačke Ekonomsko-ugostiteljske škole “Slobodan Minić”.

Tako hotel “Izvor” i dve obrazovne ustanove, kao preteče koncepta dualnog obrazovanja na delu pokazuju da je stvaranje kadrova prioritet i zajednički interes.

D.T.

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...
Hotelijerstvo
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. Januar 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...