U Beogradu predstavljena grupacija "The Leading Hotels of the World"

05. Septembar 2016
U Beogradu predstavljena grupacija 'The Leading Hotels of the World'

Grupacija "The Leading Hotels of the World" (LHW) okupila je krajem avgusta u Beogradu svoje članove iz regiona, kako bi prezentovala pogodnosti poslovanja u ovoj grupaciji i istovremeno domaćim turističkim agencijama predstavila svoj "loyalty" program „Leaders Club“ i benefite koje članstvo u ovom klubu pruža gostima širom sveta.

Druženje uz koktel održano je u "Square Nine" hotelu, koji je od 2014. godine član LHW grupacije. Kako saznajemo od Nikole Milovića, menadžera prodaje i marketinga ovog hotela, "Square Nine" hotel je trenutno jedini iz Srbije član grupacije "The Leading Hotels of the World", pod čijim brendom posluje 400 unikatnih hotela u 80 zemalja sveta. 

- Moto LHW-a je „Remarkably Uncommon“, ili u prevodu - izvanredno jedinstven. Upravo takav je i Beograd, zato je ovoj grupaciji interesantan kao novo tržište, a takav je i "Square Nine" hotel, kao reprezent Beograda, koji nudi jedinstvenu, personalizovanu uslugu po meri gosta, čineći da se on zaista oseća kao kod kuće, i upravo na to LHW stavlja fokus. Takođe, mi gostima, uz internacionalnu ponudu, nudimo i rituale Balkana, ali na jedan novi način, čime im na najlepši način dočaravamo karakteristike i osobenosti lokacije na kojoj borave - otkriva Milović.

Za razliku od ostalih hotelskih grupacija, koje se prepoznaju po uniformnosti, "The Leading Hotels of the World" okuplja autentične hotele koji se izdvajaju po svojoj arhitekturi, enterijeru, atmosferi i energiji, potvrđuje Federika Damiani, predstavnica LHW iz Milana:

- Hoteli u okviru naše grupacije imaju dušu i posebnu atmosferu. Oni su veoma povezani sa mestom u kom se nalaze, i boravak u njima predstavlja autentično iskustvo - počev od hrane, atmosfere, mirisa soba... Uvek kao primer navodim "Saher" hotel u Beču. U ovom hotelu u sobi će vas dočekati parče saher torte, a ako želite, možete posetiti i fabriku u kojoj se ova torta proizvodi, jer je vlasnik hotela ujedno i vlasnik fabrike kolača. I upravo je razlika u tom ekskluzivnom iskustvu koje naši hoteli nude svojim gostima. Zbog toga su naši članovi uglavnom oni hoteli koji su u vlasništvu porodica, a ne kompanija - tvrdi Federika Damiani, te otkriva kako hoteli mogu da postanu članovi ove ugledne grupacije.
 
- Hoteli sami apliciraju za priključenje grupaciji "The Leading Hotels of the World". Nakon toga, mi šaljemo „tajnog gosta“ u inspekciju, i ukoliko su kvalitet i standardi u skladu sa našim, onda hotel može pristupiti grupaciji. Hoteli potom plaćaju članstvo, a za uzvrat "Leading Hotels", koji ima 28 kancelarija širom sveta i pokriva celo tržište, vodi brigu o hotelu, kroz PR i marketinške aktivnosti, tako što šaljemo njuzletere na lokalnom jeziku, promovišemo hotel i specijalne ponude - ističe naša sagovornica, zaključujući da je region jugoistočne Evrope dinamičan i pun energije, te se nada da će se u budućnosti LHW grupaciji pridružiti još više hotela sa ovog područja. 

.............................................

Program lojalnosti za hotelske goste


- „Leaders Club Membership“ je "loyalty" program namenjen gostima koji odsedaju u hotelima grupacije "The Leading Hotels of the World". Članarina važi jednu godinu i gostima nudi brojne pogodnosti, kao što je "room upgrade", doručak za dvoje, uvek dostupan wi-fi, kasni "check-in" i "check-out", jedna besplatna noć u nekom od naših hotela nakon 5 dana boravka, besplatan transport od aerodroma do hotela, i mnoge druge benefite - otkriva Federika Damiani.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...