Tri hotela iz MK grupacije dobitnici priznanja za najbolje u kongresnoj industriji

23. Novembar 2016
Tri hotela iz MK grupacije dobitnici priznanja za najbolje u kongresnoj industriji

Tri hotela iz MK grupacije dobitnici su nagrada „SEEBTM AWARDS 2016“ za najbolje u kongresnom i poslovnom turizmu regiona za tekuću godinu, koje dodeljuje časopis "SEE business travel & meetings" u organizaciji portala "Kongresni turizam". Na tradicionalnom događaju – "SEEbtm Party" u Beogradu, proteklog vikenda dodeljena su priznanja na osnovu glasova organizatora događaja, kao i čitalaca i žirija "SEEbtm" magazina.

"MK Mountain Resort" poneo je priznanje u kategoriji “Best Conference Resort”, "88 Rooms Hotel" iz Beograda je dobitnik priznanja u kategoriji “Best City Hotel for Meetings & Events (fewer than 100 rooms)”, dok je "Kempinski Palace Portorož" dobitnik priznanja u kategoriji “Best Seaside Hotel for Meetings & Events (100 – 200 rooms)”.

- Ponosni smo na priznanja vrednovana direktno od naših klijenata i saradnika, jer je to dokaz kvalitetne usluge i otvorenog odnosa koji imamo sa našim klijentima. Stalnim ulaganjima i fokusom na ovom segmentu ponude, trudimo se da držimo korak sa zahtevima koje nameće moderna kongresna industrija. Kopaonik je zahvaljujući tome već godinama u samom vrhu pri izboru destinacija za organizaciju poslovnih skupova, a sa novim kongresnim centrom u hotelu "Grand", dobili smo dodatnu vrednost i ugostili neke od najvećih regionalnih skupova već tokom ove godine. Pored Kopaonika, težimo ka tome da postavimo prepoznatljiv standard na druge karike u sistemu, pa se na taj način i "88 Rooms Hotel" izdvojio sa svojim novim, modernim prostorom za organizaciju događaja - ističe Nikola Avram, generalni direktor "MK Mountain Resorta".

Nagrada "SEEbtm Awards" dodeljuje se najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji u našoj zemlji za tekuću godinu.

Jedan od dobitnika "SEEbtm Awards" je i hotel "Izvor" u Bukovičkoj Banji.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...