„Terme 36.6“ – buduća nova zvezda na turističkom tržištu Srbije

21. Decembar 2020
Foto: Terme 36.6
Foto: Terme 36.6

Jedan od nekada najlepših hotela u jugozapadnoj Srbiji - hotel „Priboj“ u centru starog Priboja, otvoren 1950. godine, kasnije poznat pod imenom hotel „Bić“, vremenom je umesto da raste – propadao i potpuno dotrajao i ruiniran dočekao novi vek. Tek prošle godine, prelaskom u vlasništvo kompanije Grand Stroy, počele su pripreme za njegov novi život, pod imenom „Terme 36.6“. Kako Turistički Svet saznaje od Marije Miladinović, savetnice za hotelijerstvo u ovoj kompaniji, trenutna investicija kompanije Grand Stroy obuhvata više od 7 miliona evra. Ovom investicijom kompanija je svoju delatnost proširila i na ugostiteljstvo i turizam, a novi hotelski brend “Terme 36.6”, već sada je to očigledno, nadmašiće očekivanja svojom kreativnošću i inovativnošću u svim segmentima poslovanja. Kada u maju sledeće godine bude otvoren, ovaj hotel i čitav kompleks koji predstavlja sastavni deo jedne nove sveobuhvatne hotelsko-turističke priče u Priboju i Pribojskoj banji.

- Ovaj projekat se, inače, realizuje na nagovor predstavnika lokalne samouprave, a uz veliku želju vlasnika kompanije da učini nešto lepo za svoj grad, i da od nečeg što je bilo ruglo, postane biser ovog kraja - ističe Marija Miladinović. - Ukupna investicija obuhvata hotel „Terme 36.6“ sa 4 zvezdice u centru starog Priboja, koji se prostire na 5.000 kvm. Vrednost ove investicije je veća od 3 miliona evra, dok je vrednost luksuznog Spa i Wellness centra u Pribojskoj banji, pod istim imenom - „Terme 36.6“ (što predstavlja temperaturu lekovite banjske vode),  veća od 2 miliona evra, a vrednost investicije kompleksa predsedničkih vila sa bazenima, okruženih sportskim terenima za mini fudbal i košarku, teniskim terenom i zoološkim vrtom, iznosi  2.5 miliona evra! Svaki od ovih objekata predstavljaće jedinstveno i nezaboravno iskustvo budućih gostiju.

Hotel „Terme 36.6“, koji je već građevinski potpuno završen, ima 80 komfornih soba, od kojih je 6 apartmanskog tipa, modernog i luksuznog dizajna, savremeno opremljenih. U sastavu  hotela je i savremeni medicinski blok, dve banket sale sa 150 i 350 mesta, pogodne za organizovanje većih i manjih poslovnih skupova, ali i različitih proslava, kao i á la carte restoran i bar sa bogatom ponudom internacionalne kuhinje. Inače, od hotela do Wellness i spa cetra u Pribojskoj banji sa lekovitom vodom (koja je blagotvorna u lečenju reumatoloških oboljenja, posttraumatskih stanja, sportskih povreda, neuroloških oboljenja  i dr.) i nazad, biće organizovan redovan transfer gostiju.

- Ali nešto zaista posebno zbog čega će Priboj postati veoma atraktivan i za najzahtevnije goste je kompleks luksuznih vila, koje su sinonim za visoke standarde kvaliteta, komfor i udobnost – naglašava Marija Miladinović. – Ovaj neobičan kompleks sastoji se od tri vile, od kojih svaka dočarava arhitektonski, građevinski i enterijerski stil jednog razdoblja - vilu iz XIX, XX i XXI veka. Sve tri vile povezane su podzemnim tunelom. Čitav kompleks imanja biće ozvučen, pa će gosti, čak i kad su u šumi, uživati u prijatnoj muzici. Jeleni i srne koje će slobodno šetati imanjem gosti će moći da hrane i da uživaju u kontaktu s njima, povezujući se tako prisno s prirodom. Kako nam je dobrobit i zadovoljstvo gostiju najvažnije, pripremamo mnoštvo zaniljivih aktivnosti zbog kojih će im boravak u našim objektima biti uistinu nezaboravno iskustvo.

Mi iskreno verujemo da hoće, jer kada neko živi za to da doprinese da njegov zavičaj bude dobro mesto i za život i za posao, kao što to čini Goran Despić, vlasnik kompanije Grand Stroy, investitor hotela „Terme 36.6“, uspeh je zagarantovan.

- Želja investitora je da ovaj hotel bude mesto susreta, poslovnih uspeha, prijatnih druženja sa porodicom i prijateljima, svečanih i posebnih trenutaka, a prepoznatljivo gostoprimstvo ovog kraja, ljubazno osoblje, kvalitetna usluga i vrhunska gastronomska ponuda predstavljaće pečat ovog brenda - kaže Marija Miladinović, dodajući da je ovo samo početak razvijanja hotelskog biznisa uz poštovanje najviših standarda kvaliteta, u okviru kompanije Grand Stroy. – Čim sledeće godine u maju otvorimo hotel u Priboju, ulazimo u novi projekat: izgradnju luksuznog butik hotela s 5 zvezdica u Pribojskoj banji! Izazovima nikad kraja ali, ako me pitate šta mene  lično najviše raduje, to su projekti koji poput ovog definitivno doprinose jačanju naše domaće turističke ponude – istakla je za Turistički Svet Marija Miladinović, savetnica za hotelijerstvo u kompaniji Grand Stroy u Priboju

Ljiljana Rebronja   

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Godinu dana od otvaranja: Hotel Borovi u Sjenici – Na dobrom putu
11. Septembar 2023
Sjenica je oduvek bila poznata uglavnom po sjeničkom siru i zimi najnižim temperaturama u...
Hotelijerstvo
Domaća platforma za recenzije potpisala partnerstvo sa kompanijom Tripadvisor
08. Avgust 2023
Fast Review, domaća platforma za recenzije nedavno je potpisala veoma značajno partnerstvo sa...
Hotelijerstvo
Nova investicija na Kopaoniku - U planu gradnja turističkog kompleksa na 25.000 m2
03. Avgust 2023
Na Kopaoniku u KO Kriva Reka u Opštini Brus, u blizinu hotela Srebrnac, u planu je...
Hotelijerstvo
Hotel Beli izvor na Goču ima novog vlasnika
27. Jul 2023
Kompaniija Eter doo kupila je za 12,1 milion dinara deo imovine Hotelsko-turističkog preduzeća...