„Terme 36.6“ – buduća nova zvezda na turističkom tržištu Srbije

21. Decembar 2020
Foto: Terme 36.6
Foto: Terme 36.6

Jedan od nekada najlepših hotela u jugozapadnoj Srbiji - hotel „Priboj“ u centru starog Priboja, otvoren 1950. godine, kasnije poznat pod imenom hotel „Bić“, vremenom je umesto da raste – propadao i potpuno dotrajao i ruiniran dočekao novi vek. Tek prošle godine, prelaskom u vlasništvo kompanije Grand Stroy, počele su pripreme za njegov novi život, pod imenom „Terme 36.6“. Kako Turistički Svet saznaje od Marije Miladinović, savetnice za hotelijerstvo u ovoj kompaniji, trenutna investicija kompanije Grand Stroy obuhvata više od 7 miliona evra. Ovom investicijom kompanija je svoju delatnost proširila i na ugostiteljstvo i turizam, a novi hotelski brend “Terme 36.6”, već sada je to očigledno, nadmašiće očekivanja svojom kreativnošću i inovativnošću u svim segmentima poslovanja. Kada u maju sledeće godine bude otvoren, ovaj hotel i čitav kompleks koji predstavlja sastavni deo jedne nove sveobuhvatne hotelsko-turističke priče u Priboju i Pribojskoj banji.

- Ovaj projekat se, inače, realizuje na nagovor predstavnika lokalne samouprave, a uz veliku želju vlasnika kompanije da učini nešto lepo za svoj grad, i da od nečeg što je bilo ruglo, postane biser ovog kraja - ističe Marija Miladinović. - Ukupna investicija obuhvata hotel „Terme 36.6“ sa 4 zvezdice u centru starog Priboja, koji se prostire na 5.000 kvm. Vrednost ove investicije je veća od 3 miliona evra, dok je vrednost luksuznog Spa i Wellness centra u Pribojskoj banji, pod istim imenom - „Terme 36.6“ (što predstavlja temperaturu lekovite banjske vode),  veća od 2 miliona evra, a vrednost investicije kompleksa predsedničkih vila sa bazenima, okruženih sportskim terenima za mini fudbal i košarku, teniskim terenom i zoološkim vrtom, iznosi  2.5 miliona evra! Svaki od ovih objekata predstavljaće jedinstveno i nezaboravno iskustvo budućih gostiju.

Hotel „Terme 36.6“, koji je već građevinski potpuno završen, ima 80 komfornih soba, od kojih je 6 apartmanskog tipa, modernog i luksuznog dizajna, savremeno opremljenih. U sastavu  hotela je i savremeni medicinski blok, dve banket sale sa 150 i 350 mesta, pogodne za organizovanje većih i manjih poslovnih skupova, ali i različitih proslava, kao i á la carte restoran i bar sa bogatom ponudom internacionalne kuhinje. Inače, od hotela do Wellness i spa cetra u Pribojskoj banji sa lekovitom vodom (koja je blagotvorna u lečenju reumatoloških oboljenja, posttraumatskih stanja, sportskih povreda, neuroloških oboljenja  i dr.) i nazad, biće organizovan redovan transfer gostiju.

- Ali nešto zaista posebno zbog čega će Priboj postati veoma atraktivan i za najzahtevnije goste je kompleks luksuznih vila, koje su sinonim za visoke standarde kvaliteta, komfor i udobnost – naglašava Marija Miladinović. – Ovaj neobičan kompleks sastoji se od tri vile, od kojih svaka dočarava arhitektonski, građevinski i enterijerski stil jednog razdoblja - vilu iz XIX, XX i XXI veka. Sve tri vile povezane su podzemnim tunelom. Čitav kompleks imanja biće ozvučen, pa će gosti, čak i kad su u šumi, uživati u prijatnoj muzici. Jeleni i srne koje će slobodno šetati imanjem gosti će moći da hrane i da uživaju u kontaktu s njima, povezujući se tako prisno s prirodom. Kako nam je dobrobit i zadovoljstvo gostiju najvažnije, pripremamo mnoštvo zaniljivih aktivnosti zbog kojih će im boravak u našim objektima biti uistinu nezaboravno iskustvo.

Mi iskreno verujemo da hoće, jer kada neko živi za to da doprinese da njegov zavičaj bude dobro mesto i za život i za posao, kao što to čini Goran Despić, vlasnik kompanije Grand Stroy, investitor hotela „Terme 36.6“, uspeh je zagarantovan.

- Želja investitora je da ovaj hotel bude mesto susreta, poslovnih uspeha, prijatnih druženja sa porodicom i prijateljima, svečanih i posebnih trenutaka, a prepoznatljivo gostoprimstvo ovog kraja, ljubazno osoblje, kvalitetna usluga i vrhunska gastronomska ponuda predstavljaće pečat ovog brenda - kaže Marija Miladinović, dodajući da je ovo samo početak razvijanja hotelskog biznisa uz poštovanje najviših standarda kvaliteta, u okviru kompanije Grand Stroy. – Čim sledeće godine u maju otvorimo hotel u Priboju, ulazimo u novi projekat: izgradnju luksuznog butik hotela s 5 zvezdica u Pribojskoj banji! Izazovima nikad kraja ali, ako me pitate šta mene  lično najviše raduje, to su projekti koji poput ovog definitivno doprinose jačanju naše domaće turističke ponude – istakla je za Turistički Svet Marija Miladinović, savetnica za hotelijerstvo u kompaniji Grand Stroy u Priboju

Ljiljana Rebronja   

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Hotel Holiday Inn Express u Kragujevcu imaće 73 sobe, restoran i fitnes zonu
30. Novembar 2022
Nakon što je u septembru najavljeno da će Kragujevac biti drugi grad, nakon Beograda,...
Hotelijerstvo
Ukrajinsko-crnogorska kompanija ulaže više od 60 miliona evra u hotel u Baru
29. Novembar 2022
Ukrajinsko-crnogorska kompanija Liko Soho Group, oglasila se povodom medijskih natpisa o...
Hotelijerstvo
Mona Plaza postaje hotelski lanac
25. Novembar 2022
Zahvaljujući inovacijama i kvalitetu, nakon tri godine od otvaranja prvog hotela u Beogradu,...
Hotelijerstvo
Hotelski biser u riznici Sremskih Karlovaca
22. Novembar 2022
Šta je to što spaja barokne palate i mali grad na obroncima Fruške Gore?...