Svečano otvoren hotel "Sloboda" u Šapcu

13. Februar 2015
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu
Svečano otvoren hotel 'Sloboda' u Šapcu

Pred brojnim predstavnicima medija, u četvrtak 12. februara, svečano je otvoren hotel "Sloboda" u Šapcu, površine 14.000 kvm. Uz asistenciju direktora hotela Zorana Tošića i Vesne Vlatković – PR menadžerke grupacije "A Hoteli" – pod čijom kapom ovaj hotel posluje, vrpcu je presekao gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Hotel „Sloboda“ sa 4 zvezdice, smešten u samom centru Šapca, pravo je mesto za poslovne ljude, sastanke, konferencije, seminare… ali i za najlepše lične i porodične događaje koji se pamte.

Hotel obiluje raznolikim, dobro ukomponovanim sadržajima. U prizemlju se nalaze lokali sa poznatim brendovima – „SportVision“, „Alfa plam“ sa show room-om…, kao i kafe-poslastičarnica „Vremeplov“. Uređena je u retro stilu, te svoje goste, dok uživaju u tradicionalnim poslasticama, uspešno vodi kroz slavnu istoriju „malog Pariza“. Već po otvaranju, izdvojila se svojom uslugom, ponudom i kvalitetom, i zahvaljujući osobenom šarmu i atmosferi, ubrzo je postala šabačko kultno mesto.

Hotel „Sloboda“ raspolaže sa 95 luksuznih jedinica, uključujući 47 soba sa francuskim ležajevima, 24 „executive“ sobe, tri predsednička apartmana… I u svakoj: udoban nameštaj, tekstil vrhunskog kvaliteta i besprekorna oprema.

Na prvom spratu nalazi se multifunkcionalna i savremeno opremljena sala „Cer“ koja može da primi 120 osoba, dok se na međuspratu nalazi à la carte restoran kapaciteta 160 mesta, „Kristalna dvorana“ sa 700 sedišta, koja se po potrebi može deliti na dve dvorane – „Kristal 1“ i „Kristal 2“, kao i „boardroom“ sa 30 stolica.

Enterijer ovog luksuznog zdanja rađen je u skladu sa standardima grupacije „A Hoteli“, te u njemu dominiraju prirodni kamen „travertino“ i „botticino“, kombinovani sa crnim mermerom i oniksom. Grandiozni stubovi obloženi su mozaik pločicama sa zlatnim i srebrnim bordurama, što doprinosi otmenosti ove građevine.

Raskošnim holom dominira monumentalno stepenište, oivičeno ogradom od kovanog gvožđa, kao i kristalni luster sa više od 500 sijalica, koji je visok 6 metara i težak 1,5 tonu! Enterijer hola opremljen je salonskim nameštajem, tako da svojim gostima pruža mogućnost prijatnog boravka i obavljanja poslovnih susreta i razgovora u sofisticiranom okruženju.

Krajem aprila u sklopu hotela "Sloboda" biće otvoren moderan wellness & spa centar, koji će se prostirati na dva nivoa: u prizemlju će biti recepcija sa svlačionicama i prostorijama za masažu, dok će na spratu gosti imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama, ili da osnaže svoje telo u fitness centru, opremljenom kardio spravama.

Vlasnik lanca „A Hoteli“, gospodin Miroljub Аleksić otkriva da je vrednost ove investicije 15 miliona evra, kao i da grupa planira dalja ulaganja u sprski turizam.

Da podsetimo, prvi srpski lanac hotela „A Hoteli”, u sklopu kog posluje hotel "Sloboda", trenutno u svom sastavu ima i hotele: „Izvor“ u Aranđelovcu, „Master“ Novi Sad, „Tornik“ Zlatibor i „Park“ Vrnjačka Banja. Naredno planirano otvaranje je na Zlatiboru, gde će grupa predstaviti hotel „Tornik“.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...