Svečano otvoren "Verde Complex" u Podgorici

05. Oktobar 2016
Foto: Promo
Foto: Promo

U glavnom gradu Crne Gore, krajem septembra otvoren je jedinstven koncept na ovim prostorima - "Verde Complex". Ceremoniji otvaranja, koja je ujedno obeležila i 25 godina postojanja građevinske kompanije „Čelebić“ (koja je vlasnik ovog kompleksa), prisustvovale su brojne javne ličnosti iz sfere politike, kulture i sporta.

Pored već izgrađenih teniskih terena, fudbalskog i otvorenog multifunkcionalnog terena, kao i restorana "Sport Club", na svečanosti je zvanično pušten u rad hotel "Verde" (kategorije četiri plus zvezdice), a ono po čemu je kompleks poseban i drugačiji jeste vrhunski opremljena sportska dvorana kapaciteta 2.100 mesta, poluolimpijski zatvoreni bazen i Wellness & Spa koji zajedno čine ovaj kompleks zaokruženim i privlačnim.

Takođe, hotel "Verde" raspolaže sa tri konferencijske sale kapaciteta 250 mesta. Kada su u pitanju smeštajni kapaciteti, hotel ima 81 smeštajnu jedinicu, od čega 48 standard soba sa odvojenim ležajevima, 10 standard soba sa francuskim krevetom, 6 superior soba, 6 trokrevetnih soba, 6 junior apartmana, 2 suite apartmana, 1 porodična soba, 1 deluxe apartman i 1 soba za osobe sa invaliditetom.

Moderno dizajnirana sportska dvorana predstavlja posebnu celinu kompleksa, a zbog svoje multifunkcionalnosti, namenjena je kako gostima, tako i sportskim klubovima, školama ili rekreativcima. Površina dvorane je 5.000 m2, a njeni kapaciteti su 2.100+ mesta. Multifunkcionalni teren predviđen je za košarkaške, odbojkaške, rukometne i utakmice malog fudbala.

U okviru "Verde Complex"-a, izgrađen je prvi zatvoreni bazen polu-olimpijskih dimenzija (25x21m, dubine 2,1m). Pored bazena, gostima, posetiocima i sportistima na raspolaganju su i otvorena terasa, svlačionice, kao i Spa & Wellness centar. Za korišćenje bazena već sad je moguće obezbediti mesečnu već od 60 evra. Takođe, u opticaju su polugodišnja i godišnja karta, samostalno ili u kombinaciji sa wellness & spa centrom.

Verde wellness & Spa centar projektovan je i dizajniran kao oaza mira i udobnosti, namenjen poboljšanju zdravlja, fizičke spreme, ali i za maksimalno opuštanje. U okviru Wellness & Spa centra Verde kompleksa moguće je uživati u kozmetičkom centru, parnom kupatilu, atrakcionim tuševima, hidromasažnim kadama, toplim klupama i tepidarijumima, a svakako je najatraktivniji poluolimpijski zatvoreni bazen.

Kvalitet "Verde Complexa" prepoznat je i na nedavno završenom Sajmu turizma u Novom Sadu, gde mu je dodeljena Velika zlatna medalja.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...