SIRO - novi brend Kerzner International-a

10. Mart 2021

Rađanje nove lifestyle destinacije na mestu gde se ukrštanju putovanje, fitness i wellness Kerzner International Holdings Limited („Kerzner“), vlasnik kultnih Atlantis Resort & Residences i ultraluksuznih One&Only rizorta širom sveta, nastavlja sa inovacijama uvođenjem novog ugostiteljskog iskustva pod imenom SIRO. Baziran na fitness-u i wellness-u, SIRO će biti sveobuhvatna lifestyle destinacija, stapajući granice između ugostiteljstva, fitness-a i wellness-a kroz novu perspektivu i energična iskustva. Ovaj hotel će kreirati globalnu zajednicu istomišljenika koji prate stil života visokih performansi, zaljubljenih u dostizanje svog punog potencijala.

- Oduvek smo bili inicijatori revolucionarnih ideja u ugostiteljstvu. Izgradili smo destinacije kroz karakter naših brendova, razmišljajući o željama i potrebama naših gostiju - prokomentarisao je Philippe Zuber (Filip Zuber), izvršni direktor kompanije Kerzner International i dodao: - Radujemo se što ćemo uvođenjem brenda SIRO nastaviti da poboljšavamo živote ljudi. Razumevajući da je holističko zdravlje danas važnije nego ikad, primarni fokus SIRO-a će biti vrhunski fitness i wellness u službi modernog i uravnoteženog načina života, a sve obogaćeno našom prepoznatljivom uslugom, u transformišućem, prijatnom i urbanom okruženju. Kao inovatori, uvek nastojimo da unapređujemo iskustvo gostiju i predvidimo želje i potrebe gostiju. Zato smatramo da je sada dok nastavljamo strateški rast kompanije, idealno vreme da svetu predstavimo koncept brenda SIRO. Radujemo se što će SIRO postati deo ključnih gradova širom sveta.

SIRO rooftop bazen.jpg
Foto: Phot credit: SIRO

U fokusu: besprekorno, personalizovano iskustvo gosta

Pored impozantnog zdanja, SIRO će probuditi težnju ka uspostavljanju optimalnog zdravlja i podstaći rast kondicije, te uživanja u fitness-u i wellness-u, kako za pojedince tako i za grupe. Podržavajući personalni program svakog gosta, SIRO pojačava posvećenost potrebnu za postizanje ličnih ciljeva, dok istovremeno poziva pojedince da se dublje povežu kroz zajednička interesovanja, ciljeve i način života. Ovaj koncept će ponuditi uzbudljive načine za uživanje i aktivni odmor kroz različite aktivnosti koje odražavaju svaku destinaciju, kao što su biciklizam, jedrenje, planinarenje, boks, penjanje, surfovanje, skijanje i slično. SIRO će biti digitalno integrisan, menjajući doživljaj ugostiteljstva kako bi se osiguralo besprekorno iskustvo gosta. Pored toga, SIRO će ponuditi online časove, radionice i događaje za razmenu znanja kako bi se SIRO zajednica dalje povezivala.

SIRO fitnes.jpgFoto: Phot credit: SIRO

SIRO će ponuditi uravnotežena iskustva za goste koji žele da postanu najbolja verzija sebe. Tim posvećenih pojedinaca, uključujući trenere, nutricioniste, tehničare i ostale stručnjake iz svojih oblasti, stvoriće privlačno, podsticajno okruženje za izvrsnost. Vrhunski fitness klub biće srce svakog SIRO hotela. Široki spektar dinamičnih programa, razvijenih od strane vodećih stručnjaka i profesionalnih sportista, biće dostupan u najsavremenijem fitnes studiju. Da bi pomogao rehabilitaciju, SIRO će takođe ponuditi laboratoriju za oporavak, uz selekciju zdravstvenih usluga, poput specijalizovanih terapija, masaža, časova meditacije i sportske rehabilitacije.

Zdravlje i ishrana će, takođe, biti u srži SIRO-a, a kulinarski tim će raditi sa lokalnim proizvođačima da bi pružio najbolju sezonsku i organsku hranu. Pored toga, stručnjaci će pružati savete o ishrani i seminare koji će upotpuniti životni stil gostiju. Jedinstveni bar za goste i zajednicu biće jezgro hotela koje zadaje njegov dnevni ritam.

Vrhunski sportisti - ambasadori brenda SIRO


SIRO će pružiti promišljeno okruženje za lokalno stanovništvo i za goste, postajući značajan dio lokalne zajednice. Javni prostori biće dostupni i pružaće priliku za proslavu dnevnih uspeha. Suprotno tome, sobe za goste predstavljaće mirno utočište i mesto za relaksaciju, savršeno za spavanje i „punjenje baterija“. Parni tuševi u gostinskim sobama pomoći će u podmlađivanju i ultimativnoj relaksaciji. Koristeći pametnu tehnologiju i održive materijale, SIRO nudi privatno utočište za odmor i oporavak, u kojem blagostanje prevazilazi samo fizičko i mentalno.
SIRO će oformiti tim ključnih sportista iz celog sveta, nazvan SIRO TIM, koji će imati savetodavnu ulogu u razvoju elemenata fitness-a i wellness-a u srcu sveobuhvatnog SIRO lifestyle iskustva. Prvi ambasador ovog tima je zlatni olimpijski plivač iz Velike Britanije, Adam Peaty (Adam Piti) –olimpijski, svjetski i evropski prvak i favorit za ponovno osvajanje olimpijskog zlata ove godine u Tokiju.

Prvi SIRO hotel biće otvoren u Porto Montenegru, 2023. godine, pod nazivom SIRO Boka Place. SIRO Boka Place će gostima ponuditi brojne zahtevne rute za jedrenje, kao i niz biciklističkih staza različitih dužina i nadmorskih visina, za sve nivoe kondicije.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Postanite „Bath boss“, kupajte se u luksuznim hotelima i zaradite 5.000 dolara!
13. Oktobar 2021
Ako više volite da se opuštate u kupatilu u hotelskoj sobi, umesto da radite od 9...
Hotelijerstvo
Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem
13. Oktobar 2021
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja...
Hotelijerstvo
Hotel Madame Reve - najnovije čudo Pariza
13. Oktobar 2021
Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom, a raskošni Hotel Madame...
Hotelijerstvo
The Seeds - inovativni retro smeštaj u šumama Đijanšija u Kini: savršeno mesto za opuštanje
13. Oktobar 2021
 Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu...