Rekordan broj noćenja u kompaniji "Grupa Jadranka"

01. Septembar 2017
Uvala Čikat
Uvala Čikat

Hrvatska hotelska kompanija "Grupa Jadranka" postigla je rekordnih milion noćenja u ovoj turističkoj sezoni, 10 dana ranije nego prošle godine, što predstavlja veliki uspeh, s obzirom da sezona još uvek traje i gosti i dalje pristižu na ostrva Lošinj i Cres.

Ranije ostvarivanje milion noćenja ne čudi s obzirom da lošinjska "Grupa Jadranka" kontinuirano ulaže u unapređenje celokupne premium ponude sa 5 zvezdica u uvali Čikat, prvenstveno hotela "Bellevue", "Boutique hotela Alhambra", kao i vile "Hortensie", ali i ponude na nivou visoke 4 zvezdice u vitality hotelu "Punta", family hotelu "Vespera" i  hotelu "Aurora".

Tome treba dodati i Jadranka kampove "Baldarin", "Slatina", "Bijar" i kamp "Čikat" u kome se nalazi i prvi aquapark na ostrvima, što mu je donelo visoke 4 zvezdice.
 
- Hrvatski turizam napokon postiže rezultate kakve zaslužuje, stoga je svima u Grupi Jadranka veoma drago što smo deo uspešnog turističkog koncepta. Ostvarenje milionitog noćenja u  ranijem terminu dodatno je priznanje našem predanom radu i neprekidnom trudu da svojim gostima pružimo najbolje i učinimo njihov boravak na Lošinju što ugodnijim, a letovanje nezaboravnim - istakao je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.

Posebnu pažnju ova kompanija posvećuje prilagođavanju svoje ponude zahtevima tržišta i segmentaciji gostiju, a sjajan rezultat takvog efikasnog prilagođavanja kompleksnim trendovima ogleda se i u sve ranijem ostvarenju milionitog noćenja.

Hoteli i vile grupacije "Lošinj Hotels & Villas", osim što idu u korak sa svetskim trendovima u turizmu i hotelijerstvu, uvode i sopstvene, a jedan od njih je i jedinstvena saradnja sa 70-ak porodičnih poljoprivrednih gazdinstava širom Hrvatske, čije su izvorne namirnice implementirane u ponudu, a njihova dostupnost presudan faktor u kreiranju dnevnih menija.

Podsetimo, u poslednjih pet godina "Grupa Jadranka" uložila je u razvoj više od 100 miliona evra, što je već sada rezultiralo većom prepoznatljivošću lošinjske turističke ponude. Doprinos nastavku takvoga trenda biće i realizacija dalje planiranih investicija u sledećih tri do četiri godine, koje obuhvataju i projekte proširenja aerodroma Mali Lošinj te izgradnju Eco Golf Resorta Matalda.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...