Regent Porto Montenegro dobitnik nagrade "World Luxury Hotel Award"

27. Oktobar 2015
Regent Porto Montenegro dobitnik nagrade 'World Luxury Hotel Award'

"Regent Porto Montenegro" dobitnik je ovogodišnje nagrade "World Luxury Hotel Award" u kategoriji “Novog luksuznog hotela Evrope” (Luxury New Hotel for Europe). Nagrada je uručena na ceremoniji "World Luxury Hotel Awards 2015" koja je održana 24. oktobra u Hong Kongu.

Ovo priznanje jedno je od najprestižnijih u svetu hotelijerstva i predstavlja potvrdu kvaliteta i visokog nivoa usluge koju "Regent Porto Montenegro" pruža svojim gostima. Hotel "Regent" je prvi i jedini hotel u Crnoj Gori koji nosi ovu prestižnu nagradu, poznatu kao „Oskar“ u svetu luksuzne hotelske industrije.

- Oduševljeni smo ovim priznanjem. Za samo godinu dana koliko "Regent Porto Montenegro" radi, prepoznati smo kao dragulj južnog Jadrana. Uspeli smo da postavimo visoke standarde i potrudili se da "Regent Porto Montenegro" pozicioniramo visoko na lestvici svetskog hotelijerstva. Nastavićemo u istom maniru pružajući uslugu po meri gosta - izjavili su iz menadžmenta ovim povodom.

Zdanje "Regent Porto Montenegro" hotela, inspirisano arhitekturom starih venecijanskih palata Boke Kotorske, najnoviji je hotel u lancu "Regent Hotels & Resorts" hotelske grupacije. Nudi 51 dvokrevetnu sobu i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana i rezidencija, tri restorana i spa centar.

"The World Luxury Awards" je jedna od najpoznatijih globalnih organizacija, koja za cilj ima prepoznavanje i nagrađivanje najboljih u globalnom hotelijerstvu, sa posebnim osvrtom na besprekornu uslugu i izuzetne sadržaje. Nagrade se dodeljuju u nekoliko kategorija, na nivou država, kontinenata i na svetskom nivou.

Izvor:
bokanews.me

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...