Radionica portretne fotografije u jedinstvenom ambijentu Bokokotorskog zaliva

19. Avgust 2021
Autor: Nemanja Maraš
Autor: Nemanja Maraš
Okruženi zadivljujućim planinskim vencima i azurno plavim morem, Bokokotorski zaliv i One&Only Portonovi rizort u Herceg Novom, sa impresivnom marinom, bujnim vrtovima i zlatnom peščanom plažom, predstavljaju savršenu pozadinu za fotografisanje portreta. Upravo zato, u rizortu je od 30. avgusta do 5. septembra osmišljena radionica portretne fotografije za goste hotela, koju će voditi fotograf Nemanja Maraš, ambasador brenda SONY za region Balkana.
 
Nemanja Maraš je svoju profesionalnu karijeru započeo kao modni fotograf, nakon čega je interesovanje usmerio ka konceptualnoj umetnosti i portretima, kako bi kroz istraživanje ljudske podsvesti uspeo da prikaže „lice ispod maske“. Maraš je autor više od deset samostalnih i učesnik brojnih grupnih izložbi, a član je i Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, kao i profesor na Institutu za umetničku igru u Beogradu. 
 
- Veoma me raduje saradnja sa rizortom One&Only Portonovi, koji sam imao prilike da posetim početkom godine. Tada sam iz prve ruke stekao utisak o tome koliko ambijent i arhitektura inspirisana starim venecijanskim palatama, sa veličanstvenim fasadama i kolonadama, te crvenim krovovima od terakote, zaista predstavljaju savršeno platno ispred kojeg će lica učesnika radionice dobiti neke nove izraze - istakao je Nemanja Maraš.
 
Pod njegovim stručnim vođstvom, svaki gost će koristiti najnovije SONY foto aparate i ostatak opreme potreban za kreiranje savršenih portretnih fotografija. Gosti će nakon završene dvodnevne radionice poneti kući svoje portrete, kao jedinstvenu uspomenu iz najluksuznijeg rizorta na Jadranu.  
 
- Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da sarađujemo sa renomiranim fotografom kakav je Nemanja Maraš. U srži brenda One&Only je kreiranje nezaboravnih iskustava, što za naše goste konstantno činimo. Međutim, ovoga puta će to iskustvo biti ovekovečeno fotografijama nasmejanih gostiju“, rekao je Tomislav Hrala, direktor prodaje i marketinga u rizortu One&Only Portonovi.
 
Gosti mogu učestvovati u ovoj radionici rezervacijom dvodnevnog boravka u rizortu. Ponuda uključuje dva noćenja, dvodnevnu foto radionicu sa najsavremenijom SONY opremom, štampanje fotografija, večeru sa fotografom, kao i korišćenje usluga revolucionarnog Chenot Espace wellness centra.
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Novi šef kuhinje hotela Ramonda - Dragan Karađinović: Ovo nije posao, to je ljubav
14. Septembar 2021
U rtanjskom hotelu Ramonda ovog leta bilo je, kao i obično, prepuno zadovoljnih gostiju koji...
Hotelijerstvo
Michelin-ova zvezdica zasijala u restoranu Alfred Keller, u Boutique Hotelu Alhambra u Malom Lošinju
09. Septembar 2021
Restoran Alfred Keller u sastavu jednog od top 10 hotela u Evropi - Boutique Hotela Alhambra,...
Hotelijerstvo
Bil Gejts u HOTELSKOM BIZNISU: Sklopio unosan posao vredan 2,2 MLRD USD
09. Septembar 2021
Kompanija Bila Gejtsa platiće kompaniji saudijskog milijardera princa Alwaleeda bin-Talala 2,2...
Hotelijerstvo
Ekskluzivno: U Hotelu Izvor formiran WELLNESS KLUB
08. Septembar 2021
Kako bi nagradili višegodišnju lojalnost svojih gostiju i redovno...