Prvi podvodni hotel na svetu nalaziće se u blizini Kube?

18. Maj 2017
Prvi podvodni hotel na svetu nalaziće se u blizini Kube?

Kompanija Planet Ocean Underwater Hotels objavila je svoju nameru da pozove hotelsku industriju i istaknute rizorte da budu njihovi partneri, kako bi otvorili prvi svetski podvodni luksuzni butik hotel.

Ova firma je takođe podnela detaljan biznis plan američkom Stejt dipartmentu i Kancelariji za kontrolu imovine u inostranstvu, tražeći odobrenje za rad Planet Ocean Underwater Hotela i Istraživačkog centra u kubanskim vodama.

Nakon što je 2015. godine privukao pažnju svetskih medija na Konferenciji o klimatskim promenama Ujedinjenih nacija u Parizu, Planet Ocean Underwater Hotel je značajno proširio svoje planove i napore.

Kompanija je odabrala 15 idealnih lokacija za svoje podvodne hotele i obnovu vitalnih koralnih grebena, što je deo njihove osnovne misije i vizije. Veličanstveni dizajn hotela uključuje privatne sobe sa panoramskim pogledom na egzotični podvodni svet na nekih desetak metara ispod nivoa mora.

Gosti će imati priliku da iskuse nezaboravno iskustvo življenja u morskim dubinama, uživajući u potpunoj privatnosti, personalizovanoj usluzi i kompletnim luksuznim pogodnostima. Takođe, hotel će u potpunosti biti podržan sofisticiranim tehnološkim sistemima za podvodnu podršku i bezbednost, koji će gostima priuštiti savršen mir i opuštanje - navodi se u saopštenju ove kompanije.

- Vreme je da se hotelskoj industriji predstavi kompletna dokumentacija u vezi sa našim Planet Ocean Underwater Hotelom, kako bi razmotrili učešće u ovom američko-kubanskom poduhvatu - rekao je Toni Veb, generalni direktor kompanije Planet Ocean Underwater Hotels, dodavši da se nada da će ovaj program pokrenuti potpuno novu industriju podvodnog turizma u Americi i ostalim zemljama na čijim teritorijama će se nalaziti ovi neobični hoteli.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...