Posle dve godine: Jubilarna dodela priznanja AMBASADORI DOBRE USLUGE!

03. Novembar 2021
Ambasadori dobre usluge
Ambasadori dobre usluge
Posle čitave dve godine od poslednjeg susreta hotelijera, 17. decembra u beogradskom hotelu Crowne Plaza, na ekskluzivnoj Gala večeri hotelijera okupiće se, uz poštovanje svih epidemioloških mera, pripadnici hotelske industrije iz čitave Srbije, njihovi poslovni prijatelji, visoki zvaničnici i ugledni gosti iz sveta diplomatije, privrede, obrazovanja i medija.
 
Ovaj elitni godišnji B2B i B2S događaj, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, biće upriličen povodom XV jubilarne dodele priznanja pod brendom „Ambasadori dobre usluge“, koje predstavlja ekskluzivnu oznaku kvaliteta, simbol izvrsnosti i prestiža u profesiji, svojevrsni „Oskar“ hotelijerstva koji će ove godine biti dodeljen najuspešnijima u hotelskoj industriji i to u 13 kategorija. 
 
PRIZNANJE-III.jpg
 
Stručni žiri od 9 uglednih članova, kojim predsedava prof. dr Slobodan Unković, profesor emeritus, na Gala večeri proglasiće laureate za 2020/2021. godinu. Biraće se ovog puta oni koji su hrabro odgovarali na izazove tokom poslednje dve godine, istrajavali u odbrani kvaliteta i, uprkos svemu, uspeli da ostvare vredne poslovne rezultate. Za svaku kategoriju priznanja, Stručni žiri nominovaće po tri potencijalna dobitnika. Kuriozitet je što će po prvi put, novi “ambasadori” biti proglašeni po istom principu kao i dobitnici „Oskara” u filmskoj industriji – otvaranjem zapečaćene koverte na ceremoniji dodele priznanja 17. decembra na Gala večeri hotelijera! 
 
Biće to konačno jedno divno zvezdano veče na „ambasadorskom“ nivou, puno iznenađenja i radosti, zanimljivih susreta kolega i prijatelja, opuštenog druženja starih i novih „ambasadora“, veče koje će pokazati snagu i vitalnost  „ambasadorske“ industrije kojoj s ponosom pripadaju. Veče koje, baš zato što je unikatno, elitno i tako prestižno - nikako ne treba propustiti!
 
Da podsetimo: Priznanje "Ambasadori dobre usluge" ustanovilo je istoimeno strukovno udruženje, u saradnji sa redakcijom časopisa Turistički Svet, još 2006. godine, s idejom da nagrađujući najzaslužnije ohrabruje hotelijere na rast i pozitivne promene. Pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, ovo  priznanje dodeljuje se  već godinama najuspešnijima u hotelskoj industriji, turizmu i pratećoj privredi u Srbiji za: iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, njihovo unapređenje, inovativnost, postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, timski rad, kao i za  izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini. 
Posle 15 godina, organizaciji elitne Gala večeri hotelijera i dodele priznanja, Ambasadorima dobre usluge pridružila se Libra Consulting.
 
Za više informacija: www.adu.rs
Ljiljana Rebronja: +381 63 307795, turistickisvet.press@gmail.com 
Tamara Avramović: +381 64 2823545, tamara.avramovic@consultingbylibra.com
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...