Pogled iz apartmana očima Jeannine Platz

14. Jun 2016
Pogled iz apartmana očima Jeannine Platz
Pogled iz apartmana očima Jeannine Platz
Pogled iz apartmana očima Jeannine Platz

Pre samo nekoliko dana, u apartmanu 1025 beogradskog hotela „Radisson Blu Old Mill“ stvoreno je još jedno neverovatno umetničko delo. Umetnica velikog dara i izuzetnog talenta za slikarstvo Jeannine Platz, imala je priliku da po prvi put posmatra Beograd i uživa u najlepšim trenucima daleko iznad zemlje, koje je kasnije uspela da prenese i na platno.

Ova vedra i nasmejana umetnica, pozitivnog duha, koja otkriva detalje posmatrajući svet iz drugačije perspektive, renula je u pravu životnu avanturu. Nakon obilaska Njujorka, Los Anđelesa, Hong Konga, Šangaja , Atine, Maldiva, Moskve i mnogih drugih egzotičnih destinacija, odlučila se da za svoj projekat  “SUITE VIEW” ("Pogled iz apartmana") izabere i našu prestonicu. Svojim neverovatnim talentom i kombinacijom boja i veština uspela je da stvori još jedno remek delo.

- Na ovoj slici predstavljen je večernji pogled na samu reku Savu, u periodu koji se naziva „Blue Hour“ -  kada se dan završava i kada noć stupa na scenu. Sam pogled je zaista neverovatan upravo zbog reke, svih boja i svetla koje pravi magične efekte. Sve je rađeno rukama, bez ikakvih četkica. Korišćena je špaklica i na samom kraju četkica za zube – objasnila je Jeannine.

Sve što ona oseća, može se videti na njenim slikama, kao i u načinu na koji bira i nanosi boje. Voli da bude na reci i da uživa u trenutku i vibracijama koje joj šalje grad. Omiljena boja joj je zelena, zbog svoje dubine i harmonije, kao i plava, koja predstavlja samu reku.

- U ovom trenutku imam želju da odem do reke i da zaronim u vodu – kroz smeh govori Jeannine.

Još kao mlađa znala je da će se baviti onim što voli, i danas je, zahvaljujući svom talentu, postala veoma uspešna.  Svaki put kada poseti neko novo mesto, oseća se kao kod svoje kuće. Svojim senzacionalnim delima stvara i predivne uspomene. Sve slike za nju su posebne i ne postoji omiljena. Voli ono što radi i u svim svojim delima oseća ljubav i radost.

- Nikada ranije nisam bila u Beogradu i volela bih ponovo da dođem. Uradila bih sliku iz apartmana, samo sa druge strane "Radisson" hotela, jer je pogled zaista neverovatan – zaključuje naša sagovornica.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...