Počela izgradnja ekskluzivnog apartmanskog hotela Jahorina mountain resort & spa

11. Oktobar 2021
Image by rasevicm from Pixabay
Image by rasevicm from Pixabay

Olimpijski centar „Jahorina” uskoro će biti bogatiji za ekskluzivni hotelsko-apartmanski kompleks, jedinstven po svom položaju, konceptu i sadržaju. 

Na mestu nekadašnjeg hotela „Jahorina”, koji su rado posećivali velikani domaće i svetske scene, otpočela je gradnja najmodernijeg planinskog rizorta u regionu – apartmanskog hotela Jahorina mountain resort & spa, koji se svojim položajem nadovezuje na konfiguraciju terena, pružajući neverovatan pogled na planinske predele i skijašku stazu „Praču”.

Izvanredan doživljaj koji novi kompleks planira za svoje posetioce meri se sa najmodernijim svetskim planinskim centrima. Pored luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, prostranog velnes, spa i fitnes centra, najmodernije skijašnice, udaljene svega nekoliko metara od staze, posetiocima će biti na raspolaganju i nekoliko restorana, autentični ski-bar, posebni sadržaji i pogodnosti za najmlađe goste, kao i kongresni centar.
 
U sklopu objekta je, takođe, projektovana i prostrana podzemna garaža na tri nivoa, što obezbeđuje dovoljan broj parking-mesta. Sadržaji ovog objekta, u skladu sa svim svetskim trendovima, omogućavaju život i komfor tokom cele godine.
 
Objedinjavanjem skijaškog turizma, letnjeg odmora, kongresnih sadržaja, dobrog provoda, vrhunskog spa centra i jedinstvenih bazena, uz neizostavni gastronomski doživljaj – stvoren je jedinstven objekat. Pri projektovanju objekta vođeno je računa o topografiji i kontekstu same lokacije, te je oblikovanjem i odabirom materijala formiran jedinstven primer sinteze turizma, prirode i arhitekture. Reinterpretiranje tradicionalnog lokalnog likovnog i simboličkog izraza primenjenih materijala, boja, tekstura i oblika ovom objektu daje jedinstvenu notu moderne arhitekture prožetu lokalnim kontekstom.
 
Investitor je kompanija Galens invest, jedna od vodećih domaćih investiciono-građevinskih firmi.
 
Jahorina mountain resort and spa projektovan je kao luksuzni apartmansko-hotelski kompleks pod upravom „NS hotels”, kompanije koja je specijalizovana za upravljanje hotelskim i drugim ugostiteljskim objektima. Pod okriljem ove kompanije uspešno posluje hotel „Pupin” u Novom Sadu, sa pripadajućim ekskluzivnim restoranima „Kalem” i „Zak”, kao i hotel „Zlatibor”, jedan od najsavremenijih rizorta u regionu, čije se otvaranje priprema za kraj 2021. godine.
 
Izvor: bizlife.rs
 
Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...