Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu

19. Februar 2024
Photo by Marten Bjork on Unsplash
Photo by Marten Bjork on Unsplash

U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED Belgrade. Smešten u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine Republike Srbije, hotel donosi jedinstveni spoj tradicije i savremenog luksuza. Prethodno poznat kao „88 Rooms“, hotel je prošao potpuni rebranding, a Radisson RED hoteli su i dizajnirani da budu funkcionalni i „cool“ kako bi odgovarali potrebama savremenih gostiju pružajući im beskrajne mogućnosti u uživanju između posla i zadovoljstva.

Uz inovativni koncept, Radisson RED Belgrade obećava udobnost i posebnu uslugu. U ponudi je 88 smeštajnih jedinica, uključujući tri apartmana. Osim udobnog smeštaja, hotel nudi moderan restoran, bar, co-working prostor i meeting sale što ga čini idealnim mestom za poslovne sastanke ili opuštanje nakon istraživanja grada. Posebnost ovih otvorenih prostora ogleda se u detaljima poput kamina ili bilijarskog stola što daje dodatne mogućnosti za organizaciju evenata uz ukusnu, lokalnu gastro ponudu, zabavu uz DJ-a ili jednostavno druženje u zajedničkom dnevnom boravku. Za one koji vole da treniraju, u ponudi je i prostran fitnes centar koji se nalazi na 7. spratu, opremljen savremenom linijom TechnoGym opreme, sa fenomenalnim pogledom na grad.

Najnovija hotelska tehnologija omogućuje gostima laku prijavu putem digitalne platforme, pristup sobama putem aplikacije i upravljanje raznim uslugama. Umetničke i industrijske linije dizajna besprekorno spajaju moderne i tradicionalne elemente, promovišući urbanu društvenu atmosferu. Tome doprinosi i simboličan, crveni „Fića“, automobil Zastava 750, proizveden u bivšoj fabrici jugoslovenskih automobila u Kragujevcu, koji se nalazi na samom ulazu u hotel.

- Ponosni smo što smo otvorili Radisson RED Belgrade i verujemo da će postati omiljen među gostima koji traže kombinaciju udobnosti, stila i vrhunske usluge. Ovaj hotel predstavlja još jedan korak napred u našoj misiji pružanja vanserijskih iskustava gostima u našim objektima, koji se nalaze u više gradova i država - izjavio je Reli Slonim, predsednik Uprave Arena Hospitality Group.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...