Otvoren prvi MAT hotel u prestonici – Centar Nº1

26. Jul 2019
Foto:Promo, Studio Diznilend
Foto:Promo, Studio Diznilend
Foto: Promo, Studio Diznilend
Foto: Promo, Studio Diznilend
Turistički Svet u hotelu Centar No1
Turistički Svet u hotelu Centar No1
Foto: Promo, Studio Diznilend
Foto: Promo, Studio Diznilend
Foto: Turistički Svet
Foto: Turistički Svet
Foto: Promo, Studio Diznilend
Foto: Promo, Studio Diznilend

Danas je Beograd postao bogatiji za još jedan luksuzni garni hotel: Centar Nº1 -  peti član hotelske grupacije MAT hoteli, u vlasništvu kompanije Matijević. Prvi beogradski MAT hotel nalazi se na najboljoj mogućoj lokaciji – u samom srcu prestonice, u Kolarčevoj ulici, u zgradi bivšeg Jugoeksporta, izgrađenoj 1923. godine, po projektu Matije Bleha, jednog od najpoznatijih čeških arhitekata tog vremena.

- Ova zgrada, sagrađena u duhu akademizma, inače pod zaštitom gradskog Zavoda za zaštitu spomenika kulture, ušla je u portfolio nekretnina kompanije Matijević 2016. godine, a ukupna vrednost investicije u luksuzno hotelsko zdanje sa četiri zvezdice i njegovu rekonstrukciju (izuzev fasade), iznosila je oko 15 miliona evra – s ponosom za Turistički Svet ističe Bojana Dašić, direktorka hotela Centar Nº1.

– S ponosom otvaramo vrata hotela za sve Beograđane i njihove goste, potpuno sigurni da će se ovaj hotel na samom Trgu Republike, vrhunskom uslugom vrlo brzo pozicionirati na tržištu. Ovo je, inače, garni hotel, sa ukupno 68 soba različitih tipova i apartmana, moderno opremljenih ekskluzivnim nameštajem, u kojima je naglašen spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna. Rekla bih da je komfor i funkcionalnost sinonim za naš hotel namenjen, pre svega, poslovnim ali i ostalim gostima, o kojima će složno brinuti tim od 30 zaposlenih. U sastavu hotela je i Sala za doručak i Aperitiv bar, luksuzno, mirno mesto usred gradske vreve, sa najatraktivnijim pogledom na Trg Republike, i ja upravo zato verujem da će to postati novi ekskluzivni prostor za poslovno susretanje i druženje u Beogradu - dodala je Bojana Dašić.

Menadžerka prodaje Milica Tošić ističe da su kao poslovni hotel prevashodno orijentisani ka korporativnim klijentima koji bukiranje vrše online kanalima, kao i preko njihovog sajta. Za njih i sve ostale goste do septembra će važiti promotivne cene: od 79 eura za jednokrevetne sobe do 154 eura za apartmane, a od septembra će se cene uskladiti s ostalim hotelima na ovoj premium lokaciji. Konkurencija ih ne brine, kažu, jer kako trenutno nemaju nikakve dodatne sadržaje, svoju poslovnu strategiju zasnivaju na razvijanju vrhunskog kvaliteta usluge, koji, udružen s najboljom mogućom lokacijom, ne može a da ne bude dobitna kombinacija za hotel Centar Nº1.

LJR

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...