Otvoren Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya, hotel za porodični letnji odmor iz mašte

27. Avgust 2021
Foto: Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Foto: Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Arhiva Karisma Hotels & Resorts
Ovog leta u Meksiku je svoja vrata otvorio dugoočekivani, all-inclusive hotel Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya s pet zvezdica, koji predstavlja idealnu destinaciju za porodice sa decom koje tragaju za nesvakidašnjim i nezaboravnim letovanjem. Razigranost i šarenilo jednog od najpoznatijih TV kanala za decu susreli su se sa besprekornim gostoprimstvom i udobnošću koje nude Karisma Hotels & Resorts i Grupo Lomas, kreirajući fenomenalni swim-up rizort na obali okeana, sa ogromnim akva parkom, tematskim sobama i apartmanima, vrhunskim restoranima inspirisanim crtanim filmovima i celodnevnom zabavom.  
 
- Kao prvi i jedini Nickelodeon rizort u Meksiku, Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya decu i odrasle vodi u svet mašte, svet animiranih filmova i emisija uz koje odrastaju ili su odrastali. Dizajn inspirisan omiljenim Nickelodeon likovima, jedan od najvećih akva parkova u Meksiku i nebrojane mogućnosti za zabavu zaista čine ovaj rizort jedinstvenim - rekao je Mario Mathieu, stariji potpredsednik za poslovni razvoj, dizajn i izgradnju u Karisma Hotels & Resorts.  
 
U svetu crtanih filmova
Svaki od ukupno 280 apartmana dizajniran je tako da komotno smesti petočlanu porodicu i poseduje spektakularan pogled na Karipsko more i direktan prilaz “infinity” bazenu. Jedinstvenosti smeštaja doprinose razigrani elementi i umetnička dela inspirisana filmovima i serijalima, kao što su Nindža kornjače, Sunđer Bob Kockalone i Dora istražuje. 
 
Za ultimativno Nickelodeon iskustvo, gostima su na raspolaganju tri specijalna apartmana – Big Kahuna, kompletno urađen u stilu 90-ih, budeći nostalgiju onih koji su tih godina odrastali uz Rena i Stimpija, Čakija Finstera i druge legendarne crtane filmove. Potom, tu je i penthaus Lair Suite na krovu hotela, dizajniran kao svojevrsni omaž Nindža kornjačama i njihovoj jazbini, u kome je svaki detalj pažljivo odabran i uklopljen za autentično iskustvo. Ovaj apartman prostire se na skoro trista metara kvadratnih i može da primi sedam gostiju, kojima su na raspolaganju privatni batleri i specijalno osmišljene aktivnosti i sadržaji, poput večere na plaži, degustacije vina i aromatičnih kupki. Na kraju, tu je i Ananas apartman, inspirisan Koralovom i čuvenom kućom Sunđera Boba na dnu mora. 
 
Nebrojene mogućnosti za zabavu i uživanje
U epicentru rizorta nalazi se i Aqua Nick®, jedan od najvećih akva parkova u Meksiku, koji se prostire na čak šest hektara, sa mnogobrojnim toboganima, bazenima i drugim iznenađenjima. Za goste su pripremljene i brojne aktivnosti u okviru Nickelodeon Place koncepta poput tematskih večeri, igranki, vođene joge na plaži i kulinarskih kurseva. Kada je u pitanju hrana, gosti Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya mogu u njoj uživati unutar svojih apartmana ili u šest tematskih restorana, takođe inspirisanih crtanim filmovima – bilo da su u pitanju burgeri kod Keba Krabe ili autentična pica, kao zaštitni znak Nindža kornjača. 
 
***
Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih hotelskih grupacija na svetu koja pored Meksika, uspešno posluje u Latinskoj Americi, na Karibima i u Evropi. Poslovna strategija ove grupacije potpuno je orijentisana ka gostima i inovativnim konceptima koji je izdvajaju od konkurencije, o čemu svedoče prvenstveno zadovoljni posetioci, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižnih AAA “Five Diamond Award” i “Four Diamond Award”. Karisma hoteli se redovno nalaze i na najcenjenijim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes. 

Grupo Lomas je vodeća meksička turistička kompanija sa tradicijom dugom 40 godina, koja za cilj ima kreiranje nezaboravnih iskustava za posetioce iz celog sveta. Kompanija trenutno zapošljava više od tri hiljade ljudi u čitavom nizu poslovnih jedinica, uključujući lance hotela u meksičkim Karibima i Donjoj Kaliforniji, turističku agenciju, transportnu kompaniju, avanturistički centar i plažni bar. Grupo Lomas važi za jednog od najpoželjnijih poslodovaca u Meksiku, a nedavno ju je meksički časopis Expansión and Top Companies Consulting uvrstio na listu “Super kompanija za žene u 2021. godini”. 

Nickelodeon International je već 41 godinu jedan od omiljenih brendova među decom i porodicama širom sveta. Pored emitovanja televizijskog kanala, kompanija se bavi produkcijom, ali i kreiranjem različitih proizvoda i iskustava. Nickelodeon je dostupan u više od 400 miliona domaćinstava u 170 zemalja sveta, putem više od 100 lokalnih TV kanala. 
 
 
 
 
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Vest dana: Accor otvara vodeći Mövenpick resort u Srbiji
22. Jun 2022
Accor, prestižna svetska ugostiteljska grupa, najavljuje dolazak novog, vodećeg hotela...
Hotelijerstvo
REBEC 2022: Vizija i koncept utiču na uspešnost hotela
15. Jun 2022
Hotel može da bude uspešan samo ako se ima vizija i pronađe pravi koncept, rekao je na...
Hotelijerstvo
Hoteli u Nemačkoj - od potpuno digitalizovanih do
15. Jun 2022
U nekim hotelima u Nemačkoj gost može pravo u sobu, bez ikakvog kontakta sa recepcijom....
Hotelijerstvo
Na Kopaoniku kreće turistički građevinski bum
13. Jun 2022
Opština Raška stavila je na javni uvid tri urbanistička projekta za izgradnju...