Otvoren hotel PARK - Vrnjačka Banja: U znaku prepoznatljivog “A” luksuza

15. Jul 2021
Hotel PARK - foto: Vanja Trmčić
Hotelsko sazvežđe Vrnjačke Banje od juče je bogatije za još jedan luksuzni hotel s pet zvezdica – hotel Park, u sastavu hotelskog lanca A hoteli, a u vlasništvu kompanije Alco Group.   Otvoren je 14. jula – na Dan opštine Vrnjačka Banja, u prisustvu velikog broja...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Dejan Vuković
Nedelja , 18.07.2021. 17:37h
Preporuka:
1
+
0
-
Prelepo mesto sa još lepšim i luksuznim hotelom. Jako mi se dopada i drago mi je da postoje i ovakva mesta u Srbiji, doduše za one sa dubljim džepom. Sve je perfektno, uredno i čisto a usluga je na vrhunskom nivou. Dopada mi se i kako se sprovode mere u doba korone, jer još nažalost nismo gotovo sa ovom epidemijom. Možda bi trebalo razmisliti s obzirom na cenu boravka da se u sobe uvedu i ruski fotokatalitički prečišćivači vazduha jer oni su se pokazali kao najbolje oružje u borbi protiv ove pandemije koja je daleko od završetka.