Otvaranje New City Hotela 3. avgusta u centru Niša

01. Avgust 2016
Otvaranje New City Hotela 3. avgusta u centru Niša

U centru Niša, u zgradi bivšeg hotela Grand, u sredu, 3. avgusta biće otvoren New City Hotel. Ovaj objekat imaće 4 zvezdice i znatno veće kapacitete od svog prethodnika, a vlasnik novog gradskog hotela je kompanija Tončev Group, koja je tokom četiri meseca priprema u renoviranje i adaptaciju uložila 1,5 miliona evra.

Novi hotel će u startu raspolagati sa 50 smeštajnih jedinica, dok je do kraja godine planirano proširenje kapaciteta na ukupno 70 soba i apartmana i otvaranje New City Spa centra. Menadžment hotela najavio je niže cene smeštaja u odnosu na prethodni hotel Grand, uz bolji kvalitet usluge.

Kako navode iz New City hotela, akcenat će biti stavljen na hotelski 'A la carte' restoran koji priprema veoma uzbudljiv meni, potpuno drugačiji od onoga što se može pronaći u Nišu. Veruju da će ovaj restoran biti veoma zanimljiv i Nišlijama koje će ovde moći da doručkuju ili popiju kafu sa poslovnim partnerima, dok će velika svečana sala hotela biti idealno mesto za organizovanje različitih proslava, skupova, balova, koktela i ostalih događaja.

Ipak, New City Hotel & Restaurant računa i na poslovne goste, odnosno biznis turiste. Pored besplatne Wi-Fi internet konekcije, poslovni ljudi imaće na raspolaganju niz drugih usluga i pogodnosti, kao i korišćenje kancelarija za sastanke.

Posebna pažnja posvećena je organizaciji konferencija i ostalih korporativnih skupova. Organizatorima ovih događaja na raspolaganju je izuzetno tehnički opremljena konferencijska sala hotela, sa mogućnostima za simultano prevođenje i osobljem hotela koje će se pobrinuti za sve detalje.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...