Oni svojim dizajnom diktiraju nove trendove

11. Decembar 2020
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Sa nestrpljenjem čekamo narednu godinu. To i te kako važi za ljude koji su deo hotelijerstva, kao i turiste koji nestrpljivo čekaju da obrišu prašinu sa svojih pasoša i upuste se u nove avanture. Veliki broj hotela svoje otvaranje planira u narednih par godina. Pred vama je lista tih hotela, koji svojim dizajnom i pristupom u gradnji potpuno oduševljavaju, takođe pokazuju u kom smeru će arhitektura hotelskih zdanja ići.

Ono što sve hotele koje ćemo pomenuti odlikuje je prostor na kome se gradi, koji kombinuje prirodne lepote i energiju područija. Treba dodati i upotrebu pametnih tehnologija, kao i eko elemente. Na primer, pojedini hoteli uzimaju istorijske lokacije, retro elemente i miksuju sa modernom uslugom.

Lista obuhvata razne tipove hotela, od luksuznih do butik hotela koji su izgrađeni osmišljeni od strane najprestižnijih firmi za dizajn enterijera. Od Grčke do Italije, preko Južne Afrike i Meksika nalaze se neverovatni hoteli. U nastavku pogledajte, koji to hoteli čekaju na vas da ih posetite.

Amanvari, East Cape Baja (Mexico)

Donosi nam 20 paviljona koji leže na plaži, okruženi palmama i tropskim zelenilom. Šta hotel nudi, kako izgleda priroda i kad je zakazano otvaranje, možete saznati ovde.

Rosewood, Sao Paulo (Brazil)

Zemlja sambe i fudbala donosi hotel sa 180 soba. Prati ga naziv Vertikalni Park. Kompletan hotel je za svoju gradnju koristio prirodne materijale iz Brazila. Otvaranje je planirano za 2021. godinu.

Montage Big Sky (Montana)

Za ljubitelje golfa i zimskih aktivnost, ovaj hotel će sasvim sigurno biti primamljiv. Zimi će biti u mogućnosti da uživaju u pravom planinskom raju, dok će leto biti podređeno golferima. Prema najavama, hotel će biti ultra luksuzan. Nalaziće se na samo sat vremena vožnje od Yellowstone Nacionalnog parka.

Costa Navarino (Grčka)

Jedna od najpopularnij destinacija kada se govori o odlasku na more je Grčka. Heleni nam donose jedan novi hotel Costa Navarino. Njihove smeštajne jedinice će biti u zemlji, u vidu skloništa. Isklesani u brdima sa zelenilom na krovu, a svaka jedinica će imati svoju diskretni privatni bazen.

Krugar Shalati (Južna Afrika)

Hotel koji prema našem skromnom mišljenju, ubedljivo ostavlja najjači utisak. Neverovatno je na kaku su ideju ideju došli, zato skidamo kapu. Ovaj hotel je izgrađen u unutrašnjosti starog voza. To nije nešto neočekivano, zar ne? Međutim, on se nalazi na pruzi koja se prostire preko mosta iznad reke Sabie. Hotel je bogat lokalnom umetnošću, čime krade od zaborava duh provincije. Topla preporuka da bacite pogled, nema sumnje da će vas oduševiti.

Chable Sea of Cortez (Meksiko)

Još jedan hotel nam stiže iz Meksika. U potpunosti koristi prirodno okruženje, zbog čega nudi opciju da bez obzira koju sobu odaberete imate pogled na more. Iz hotela ističu da će glavni fokus biti wellness program, spa, privatna plaža i bazen usmeren ka okeanu. Još jedno briljantno rešenje, koje oduzima dah.

Xigera (Bocvana)

Glavna snaga ovog hotela leži u jedinstvenom safariju koji nudi. Smešten je iznad voda Okavango delte, tako gosti mogu da uživaju i posmatraju život divljih životinja, a da ih ne ugrožavaju.

Još mnogo hotela bi mogli da navedemo, ali je pitanje da li bi tekst uspeli ikada da završimo. Još neki hoteli vredni pomena su LXR Roku (Japan), nećemo propustiti da pomenemo prelepi Mikonosi i hotel Kalesma, a šta tek reći za Castello di Reschio koji se nalazi u Italiji, reči su suvišne.

 

Izvor: Hotel manager

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Postanite „Bath boss“, kupajte se u luksuznim hotelima i zaradite 5.000 dolara!
13. Oktobar 2021
Ako više volite da se opuštate u kupatilu u hotelskoj sobi, umesto da radite od 9...
Hotelijerstvo
Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem
13. Oktobar 2021
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja...
Hotelijerstvo
Hotel Madame Reve - najnovije čudo Pariza
13. Oktobar 2021
Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom, a raskošni Hotel Madame...
Hotelijerstvo
The Seeds - inovativni retro smeštaj u šumama Đijanšija u Kini: savršeno mesto za opuštanje
13. Oktobar 2021
 Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu...