One&Only Portonovi, simbol ultimativnog luksuza, u Crnoj Gori otvara svoj prvi rizort u Evropi

09. Februar 2021
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi

Najmodernija destinacija na Jadranu – ultra-luksuzni rizort One&Only Portonovi u Crnoj Gori, a prvi u Evropi, počeće da dočekuje goste 1. maja 2021. godine. Uz Šeno Espas (Chenot Espace), ekskluzivni wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život, rizort će ponuditi i Sabia by Giorgio Locatelli - restoran sa Đorđom Lokatelijem (Giorgio Locatelli) na čelu, jednim od najboljih italijanskih kuvara na svetu.

One&Only Portonovi se nalazi u Herceg Novom – na ulazu u bokokotorski zaliv. Ova nautička oaza sa 238 vezova, locirana je u Portonovom - mestu koje je dizajnirano po ugledu na arhitektonski stil i impresivne razmere starih venecijanskih palata. Taj dizajn i stil prožimaju grandiozne fasade, veličanstvene kolonade, crvene krovove od terakote, vrtove i brojne unutrašnje i spoljne bazene. A privatna peščana plaža će se nadmetati sa najlepšim plažama na Mediteranu.

Sve One&Only Portonovi elegantne gostinske sobe, apartmani i vile dizajnirane su tako da gosti mogu uživati u veličanstvenom pogledu na okolnu marinu, zaliv i planine, sa raznim mogućnostima povezivanja smeštajnih jedinica za grupe ili porodice koje traže fleksibilan prostor. Prostrane 123 sobe za goste sadrže moderne kamine za hladnije noći, prostrana kupatila sa prostorom za ležanje, dnevni boravak iste veličine kao spavaće sobe, kao i velike terase, te prozore od poda do plafona kako bi gosti mogli da uživaju u jedinstvenom pejzažu.


U okviru rizorta je i ekskluzivni jednosobni predsednički apartman, kao i dve privatne vile, svaka u sopstvenoj mirisnoj bašti sa privatnim bazenom, sve upareno sa izuzetnom uslugom namjenskog tima batlera i kuvara.

U središtu rizorta je Šeno Espas (Chenot Espace), koji nudi pionirske wellness tretmane naučno ispitane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje. Kulinarsko iskustvo, pod vođstvom izvršne kuvarice Nensi Kinčele (Nancy Kinchela), uključuje rafinirana italijanska jela u Sabia by Giorgio Locatelli restoranu kuvara sa mišlenovom zvezdicom, savremenu japansku kuhinju u Tapasake klubu, kao i svežu crnogorsku, domaću kuhinju u restoranu La Veranda. Tapasake klub će biti energetsko jezgro rizorta. Tu se gosti mogu opustiti kraj bazena i uživati u dnevnoj, spontanoj atmosferi uz nastupe poznatih DJ umetnika.

One&Only Portonovi je nautička oaza koja čeka da bude otkrivena. Gosti mogu da odaberu krstarenje zadivljujućom obalom Jadrana jahtom ili gliserom, ili pak da nauče da rone ili plove bistrim, mirnim vodama.

Brojne aktivnosti za goste svih uzrasta će biti dostupne širom rizorta, uključujući KidsOnly za djecu i OneTribe za tinejdžere. Teniski klub sa dva osvijetljena terena koji operira Tipsarević Luxury Tennis, na čelu sa proslavljenim teniserom Jankom Tipsarevićem, pružiće vrhunske sadržaje za ljubitelje tenisa na svim nivoima, dok će vrhunski fitnes centar omogućiti privatne treninge uz najsavremeniju Tehnodžim (Technogym™) opremu. Gosti mogu da koriste brojne staze za trčanje kroz nesvakidašnje pejzaže, a za one koji žele pažljivo i smireno vežbanje, rizort će ponuditi časove joge na veličanstvenim vidikovcima.
Oni koji, pak, žele da One&Only Portonovi nazivaju svojim domom, moći će da kupe trosobne i četvorosobne luksuzne vile.

„Otvaranje One&Only Portonovi rizorta je prekretnica u našoj istoriji, jer nastavljamo da proširujemo svoj ultraluksuzni portfolio na nove destinacije širom sveta. Oduševljeni smo zato što svim našim gostima koji su hteli da uživaju u One&Only rizortu u Evropi, ovim otvaranjem upravo to činimo mogućim“, prokomentarisao je Bret Armitaž (Brett Armitage), glavni komercijalni direktor, Kerzner International. „One&Only Portonovi postaviće standard za novi nivo luksuza u regionu, s nenadmašnom uslugom, spektakularnim smeštajem i neverovatnim iskustvima koja će se dešavati između očaravajućih planina i prelepe jadranske obale. Posebno smo uzbuđeni zbog našeg ekskluzivnog partnerstva sa Henrijem Šenoom (Henri Chenot), koji će redefinisati uživanje u rizortu, nudeći takozvane wellness programe od 360 stepeni. Za sve one koji žele da budu deo životnog stila One&Only brenda, oduševljeni smo što predstavljamo privatne domove za goste koji žele da ovo stilsko letovalište učine svojim domom", dodao je on.


OO_Portonovi_Accomodation_VillaOne_Garden_Alt_0443_Opt_MASTER_Small.jpg
Foto: One&Only Portonovi

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...