One & Only Portonovi : Preporod za duh i telo na jadranskoj obali

27. Septembar 2021
Fotografije: One&Only Portonovi - CG
Fotografije: One&Only Portonovi - CG
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Rizort One&Only Portonovi, smešten u Bokokotorskom zalivu, za veoma kratko vreme postao je jedna od najpoželjnijih wellness destinacija u Evropi, zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu sa brendom Chenot. Rezultat tog partnerstva je koncept Chenot Espace - transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma, zasnovano na najsavremenijim naučnim metodama i luksuznim tretmanima po meri gostiju, kreiranim da poboljšaju njihovu vitalnost i zdravlje. Na površini od 4.000 kvadratnih metara, sa čak 28 soba za tretmane sa najsavremenijom opremom, Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu nudi niz ciljanih tretmana koje izvodi visoko stručno osoblje - od neuro-akustičnih tretmana duboke relaksacije, akupunkture i ozonske terapije, do intravenske terapije hranljivim materijama i hidro-kolon tretmana. 
 
- Sa gotovo 50 godina dugom istorijom naučnog istraživanja i ekspertize, Chenot deli viziju brenda One&Only, a to je stvaranje radosti i održavanje vitalnosti naših gostiju i prilagođavanje svakog tretmana njihovim potrebama. Oni će kroz Chenot Espace program doživeti ekskluzivno i jedinstveno iskustvo, kroz koje će postići izvanredne lične rezultate, za aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život - rekao je Filip Zuber, izvršni direktor kompanije Kerzner International.
 
Gosti će započeti svoje Chenot Espace putovanje nizom dijagnostičkih testova, u cilju kreiranja efikasnih i individualnih programa za svakog pojedinca. Holistička dijagnostika, koju sprovode specijalizovani stručnjaci, procenjuje niz veoma važnih fizioloških parametara, poput analize minerala i teških metala, debljine kolagena u koži, kompozicije tela, emocionalnog stresa, kao i način na koji oni utiču na zdravlje i procese starenja u organizmu. Nakon dijagnostike, svaki gost dobija pažljivo kreirani paket tretmana i planova ishrane, koji zajedno stimulišu eliminaciju toksina, povećavaju vitalnost, aktiviraju energetske kanale i ponovo uspostavljaju fiziološku ravnotežu. S tim u vezi, gosti mogu da se odluče za sveobuhvatni nedeljni program, kraća iskustva ili pojedinačne tretmane. 
 
Svim gostima su na raspolaganju brojni tretmani koji pomažu u vraćanju prirodne lepote - od tretmana za celulit posebnim tehnikama i proizvodima, onih koji za cilj imaju poboljšanje držanja i cirkulacije, kao i podsticanje dubljeg i pravilnijeg disanja, zatim tretmana za čišćenje i detox lica Chenot kozmetičkim proizvodima, kreiranim za postizanje izuzetne hidratacije i poboljšanog tonusa kože, kao i tretmana za duboko podmlađivanje i zatezanje kože lica i konturisanje tela. Uz to, Chenot Espace poseduje i opremu za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, zatvoreni bazen, orijentalni hamam i prostore za opuštanje, omogućavajući gostima da se osećaju potpuno ispunjeno i zadovoljno. 
 
Ishrana je, takođe, jedan od glavnih stubova Chenot filozofije, pa će gosti One&Only Portonovi rizorta dobiti i odgovarajući plan ishrane, pažljivo osmišljen da funkcioniše u sinergiji sa odabranim wellnes programima. Niskokalorična Detox dijeta, koja se primenjuje pod lekarskim nadzorom, osmišljena je tako da podstiče metaboličku efikasnost i mehanizme čišćenja i regeneracije tela. Pored Detox plana, tu je i Biolight dijeta, koja je idealna za one koji žele da obnove nivoe energije u organizmu, optimizuju metabolizam i započnu zdrav život. Oba programa ishrane dostupna su u hotelskom restoranu La Veranda, ekskluzivno za korisnike Chenot programa.
 
Za kompletno zdravlje i vitalnost organizma neophodna je i odgovarajuća fizička aktivnost. Zato One&Only Portonovi u okviru Chenot Espace kompleksa nudi teniski klub našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, kao i najsavremeniji fitnes centar, uz mogućnost privatnih treninga na najnovijoj Technogym™ opremi. Takođe, gosti mogu iskoristiti boravak na otvorenom i za trčanje kroz predivne pejzaže, TRX treninge, nordijsko hodanje ili brdski biciklizam, a za idealnu harmoniju duha i tela, tu su časovi joge na otvorenom, uz fascinantni pogled na Bokokotorski zaliv. 
 
Svim gostima koji u rizortu ostaju četiri ili više noći, One&Only Portonovi nudi posebnu pogodnost: jedno besplatno noćenje, uz korišćenje: saune, parne sobe, otvorenih i zatvorenih bazena, fitnes centra i teniskih terena.
Promotivni period važi za sve rezervacije od 1. oktobra 2021. do 30. aprila 2022. godine. 
.
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Postanite „Bath boss“, kupajte se u luksuznim hotelima i zaradite 5.000 dolara!
13. Oktobar 2021
Ako više volite da se opuštate u kupatilu u hotelskoj sobi, umesto da radite od 9...
Hotelijerstvo
Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem
13. Oktobar 2021
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja...
Hotelijerstvo
Hotel Madame Reve - najnovije čudo Pariza
13. Oktobar 2021
Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom, a raskošni Hotel Madame...
Hotelijerstvo
The Seeds - inovativni retro smeštaj u šumama Đijanšija u Kini: savršeno mesto za opuštanje
13. Oktobar 2021
 Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu...