One & Only Portonovi : Preporod za duh i telo na jadranskoj obali

27. Septembar 2021
Fotografije: One&Only Portonovi - CG
Fotografije: One&Only Portonovi - CG
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Foto: One & Only Portonovi
Rizort One&Only Portonovi, smešten u Bokokotorskom zalivu, za veoma kratko vreme postao je jedna od najpoželjnijih wellness destinacija u Evropi, zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu sa brendom Chenot. Rezultat tog partnerstva je koncept Chenot Espace - transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma, zasnovano na najsavremenijim naučnim metodama i luksuznim tretmanima po meri gostiju, kreiranim da poboljšaju njihovu vitalnost i zdravlje. Na površini od 4.000 kvadratnih metara, sa čak 28 soba za tretmane sa najsavremenijom opremom, Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu nudi niz ciljanih tretmana koje izvodi visoko stručno osoblje - od neuro-akustičnih tretmana duboke relaksacije, akupunkture i ozonske terapije, do intravenske terapije hranljivim materijama i hidro-kolon tretmana. 
 
- Sa gotovo 50 godina dugom istorijom naučnog istraživanja i ekspertize, Chenot deli viziju brenda One&Only, a to je stvaranje radosti i održavanje vitalnosti naših gostiju i prilagođavanje svakog tretmana njihovim potrebama. Oni će kroz Chenot Espace program doživeti ekskluzivno i jedinstveno iskustvo, kroz koje će postići izvanredne lične rezultate, za aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život - rekao je Filip Zuber, izvršni direktor kompanije Kerzner International.
 
Gosti će započeti svoje Chenot Espace putovanje nizom dijagnostičkih testova, u cilju kreiranja efikasnih i individualnih programa za svakog pojedinca. Holistička dijagnostika, koju sprovode specijalizovani stručnjaci, procenjuje niz veoma važnih fizioloških parametara, poput analize minerala i teških metala, debljine kolagena u koži, kompozicije tela, emocionalnog stresa, kao i način na koji oni utiču na zdravlje i procese starenja u organizmu. Nakon dijagnostike, svaki gost dobija pažljivo kreirani paket tretmana i planova ishrane, koji zajedno stimulišu eliminaciju toksina, povećavaju vitalnost, aktiviraju energetske kanale i ponovo uspostavljaju fiziološku ravnotežu. S tim u vezi, gosti mogu da se odluče za sveobuhvatni nedeljni program, kraća iskustva ili pojedinačne tretmane. 
 
Svim gostima su na raspolaganju brojni tretmani koji pomažu u vraćanju prirodne lepote - od tretmana za celulit posebnim tehnikama i proizvodima, onih koji za cilj imaju poboljšanje držanja i cirkulacije, kao i podsticanje dubljeg i pravilnijeg disanja, zatim tretmana za čišćenje i detox lica Chenot kozmetičkim proizvodima, kreiranim za postizanje izuzetne hidratacije i poboljšanog tonusa kože, kao i tretmana za duboko podmlađivanje i zatezanje kože lica i konturisanje tela. Uz to, Chenot Espace poseduje i opremu za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, zatvoreni bazen, orijentalni hamam i prostore za opuštanje, omogućavajući gostima da se osećaju potpuno ispunjeno i zadovoljno. 
 
Ishrana je, takođe, jedan od glavnih stubova Chenot filozofije, pa će gosti One&Only Portonovi rizorta dobiti i odgovarajući plan ishrane, pažljivo osmišljen da funkcioniše u sinergiji sa odabranim wellnes programima. Niskokalorična Detox dijeta, koja se primenjuje pod lekarskim nadzorom, osmišljena je tako da podstiče metaboličku efikasnost i mehanizme čišćenja i regeneracije tela. Pored Detox plana, tu je i Biolight dijeta, koja je idealna za one koji žele da obnove nivoe energije u organizmu, optimizuju metabolizam i započnu zdrav život. Oba programa ishrane dostupna su u hotelskom restoranu La Veranda, ekskluzivno za korisnike Chenot programa.
 
Za kompletno zdravlje i vitalnost organizma neophodna je i odgovarajuća fizička aktivnost. Zato One&Only Portonovi u okviru Chenot Espace kompleksa nudi teniski klub našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, kao i najsavremeniji fitnes centar, uz mogućnost privatnih treninga na najnovijoj Technogym™ opremi. Takođe, gosti mogu iskoristiti boravak na otvorenom i za trčanje kroz predivne pejzaže, TRX treninge, nordijsko hodanje ili brdski biciklizam, a za idealnu harmoniju duha i tela, tu su časovi joge na otvorenom, uz fascinantni pogled na Bokokotorski zaliv. 
 
Svim gostima koji u rizortu ostaju četiri ili više noći, One&Only Portonovi nudi posebnu pogodnost: jedno besplatno noćenje, uz korišćenje: saune, parne sobe, otvorenih i zatvorenih bazena, fitnes centra i teniskih terena.
Promotivni period važi za sve rezervacije od 1. oktobra 2021. do 30. aprila 2022. godine. 
.
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Prodaje se motel i drugi ugostiteljski sadržaji u Čačku
18. Maj 2022
U izvršenom postupku protiv preduzeća Jugoprevoz-Ugopromet iz Beograda oglašena...
Hotelijerstvo
Budva dobija kompleks sa 20 apartmana i bazenom
18. Maj 2022
U Budvi je planirana gradnja apartmanskih objekata podeljenih u pet lamela, ukupne bruto...
Hotelijerstvo
Zadužbina Ljubatovića u Risnu postaje butik hotel sa pet zvezdica
17. Maj 2022
Kompanija Briv Construction, koja je 2020. godine dobila koncesiju za valorizaciju objekta...
Hotelijerstvo
Slovenačka kompanija prodaje hotele i banju
16. Maj 2022
Slovenačko Društvo za upravljanje imovinom banaka prodaje nekoliko turističkih...