Održana promocija Kempinski hotela u Beogradu

03. Jun 2019

Luksuzni Kempinski hoteli, koji posluju u okviru kompanije MK Group, predstavili su domaćoj javnosti svoju jedinstvenu ponudu. Hoteli Kempinski Palace Portorož (Slovenija) i Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji (Hrvatska) i Skiper Resort Umag (Hrvatska), predstavili su se u punom sjaju domaćoj javnosti i predstavnicima medija.

Na beogradskoj promociji u restoranu Savanova, ispred hotela Kempinski gospodin Tomislav Hrala, istakao je turističke vrednosti istarske regije sa svim njenim prirodnim lepotama, gastronomskim i kulturnim bogatstvima, kao i blizinu i dobru povezanost destinacije u odnosu na Beograd i Srbiju. Zbog celokupnog autentičnog ugođaja domaćoj publici je već dobro poznata Istra te je  posećenost svake godine sve veća.

Ljudima iz Srbije, svakako poznatiji hotel Kempinski u Portorožu, smešten je na ekskluzivnoj lokaciji u zaštićenom uređenom parku u srcu Portoroža. "Kempinski Palace" ima pet zvezdica, deo je hotelske divizije MK Group od 2015. godine, poseduje jedinstvenu Kristalnu dvoranu.

Sa druge strane Istre u Hrvatskoj, smešten je Kempinski Hotel Adriatic koji nudi nešto drugačiji hedonistički doživljaj sa najlepšom plažom i najvećim spa i wellness centrom u ovom delu Jadrana. Ovaj hotel se izdvaja i po tome što poseduje jedini profesionalni golf teren u regionu sa 18 rupa.
rupacija Kempinski Hotels, osnovana je 1897. godine, najstarija je grupa luksuznih hotela u Evropi. Svaki od njih odražava moć brenda Kempinski i ostvaruje kvalitet kakav gosti očekuju od ovog prestižnog brenda i garancija su ekskluzivnog mediteranskog ugođaja.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...