Novogodišnje avanture u novootvorenom hotelu "Saint Ten"

28. Decembar 2016
Novogodišnje avanture u novootvorenom hotelu 'Saint Ten'

Novi beogradski hotel "Saint Ten" 31. decembra i 1. januara ponosno započinje tradiciju događaja koji će ulepšati prazničnu sezonu. Novogodišnja proslava počinje dnevnim partijem, doček Nove 2017. godine odvijaće se uz novogodišnju večeru, dok je proslava prvog dana Nove godine rezervisana za novogodišnji branč.

Novogodišnji dnevni parti, 31. decembra s početkom u 13h, nije klasičan matine, što mu i samo ime kaže: #thisisnotaNYmatinee; već je osmišljen da započne novogodišnje svečanosti ranije od uobičajenog. Za muziku je zadužen beogradski DJ Miloš Starčević, a hotel je za ovu priliku osmislio posebne koktele, tzv. Signature CocktailsThe Traditional i Simon Simon, a gosti će imati priliku i da naruče selekciju ukusnih kanapea.



Od 21h hotel organizuje novogodišnju večeru u Sanctus restoranu. Gostima su na raspolaganju tri menija od sedam obroka i čaša šampanjca za dobrodošlicu.

Prvog dana Nove 2017. u Sanctus restoranu održava se novogodišnji branč. Branč počinje u 12h i gosti će moći da uživaju u velikom izboru hrane i piću dobrodošlice. Glavni kuvar ovog posebnog podneva izlazi iz kuhinje i na licu mesta sprema izvrsne specijalitete.

- Nova godina je pravo vreme da pokažemo i dokažemo da "Vračarski dasa", kako volimo da nazivamo naš hotel, nije samo lep ugostitelj, već i iskusan gastronom i kreator vrhunskih kulinarskih specijaliteta - ističe generalna direktorka hotela Milica Marković.



"Saint Ten" je novootvoreni boutique hotel na Vračaru, koji se prostire na više od 3.500 m2. Hotel je spoj tradicionalnog šarma i modernog šika, koji se ogleda u svakom detalju, od zgrade koja je spomenik kulture, do ručno izrađenog nameštaja, jedinstvenog dizajna i besprekorne usluge u stilu vračarskog dase. Hotel ima 56 luksuznih soba i apartmana; raspolaže sa 5 konferencijskih sala, opremljenim najsavremenijom opremom i pruža gostima mogućnost opuštanja u Relax zoni. Hotel krasi i Sanctus restoran, čiji je meni pažljivo osmišljen da zadovolji čula i najzahtevnijih gurmana kroz fuziju lokalnih tradicionalnih specijaliteta i internacionalnih klasika.

Poslednji komentari

Dragan Okiljevic
Nedelja , 26.03.2017. 12:19h
Preporuka:
0
+
0
-
Svaka Vam čast na lepom gostoprimstvu i još lepsem ambijentu.

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...