Novi lux hotel MONTIS u Kolašinu uz Splendidov menadžment

14. Jul 2021
Potpisivanje ugovora o menadmentu; autor: Boris Šekularac
Potpisivanje ugovora o menadmentu; autor: Boris Šekularac
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Vlasništvo: MONTENEGRO STARS
Inostrani lux hotel sa 5 zvjezdica MONTIS, koji će od 2024. godine poslovati u okviru Montenegro Luxury Resort-a u Kolašinu, Ugovorom poverio upravljanje hotelom menadžementu prvog crnogorskog hotela s 5 zvezdica – hotelu Splendid.
 
Montenegro Stars Management, iz lanca Hotels group Montenegro stars, koja upravlja prvim crnogorskim rizortom sa 5 zvezdica – hotelom Splendid, i kompanija Montenegro Luxury Hotels and Resorts iz Kotora, potpisale su Ugovor o upravljanju luksuznim hotelom Montis by Splendid, koji se gradi u Kolašinu.
 
Izvršni direktor kompanije Montenegro Luxury Hotels and Resorts iz Kotora, koja gradi luksuzni hotel u gradu pod Bjelasicom - Radoica Vuković i izvršni direktor Montenegro Stars Management-a Dušan Radulović potpisali su Ugovor o menadžmentu na 10 godina. Projektom će, kako je najavljeno, biti otvoreno još 230 radnih mesta. 
 
- Radujemo se uspostavljanju saradnje sa hotelom Splendid i kompanijom koja od otvaranja primenjuje najsavremenije tehnnologije,ima najbolju poslovnu praksu kojom se decenijama podižu standardi kvaliteta. Izbor je za nas bio logičan, imajući u vidu renome kompanije na najvažnijim emitivnim tržištima, ali i izuzetnu profesionalnost i motivisanost upravljačkog  tima. Težimo istom cilju: da goste inspirišemo raznovrsnošću kvalitetnih sadržaja i kreiramo jedinstven doživljaj kombinovanim odmorom na planini i na moru.  Pojednostavljeno, želimo‘Splendid na planini - rekao je izvršni direktor kompanije Montenegro Luxury Hotels and Resorts Radoica Vuković.
 
Ovo je, inače, prvi put u istoriji crnogorskog hotelijerstva da umesto inostranih hotelskih lanaca, inostrani vlasnici angažuju crnogorsku kompaniju za upravljača svog lux hotela.
 
- Ovu poslovnu saradnju doživljavamo i kao svojevrsnu nagradu za sve što smo postigli u prethodnih 15 godina. Godinama smo odolevali interesovanju  najpoznatijih hotelskih lanaca da zajednički upravljamo hotelom koji je označio prekretnicu u crnogorskom turizmu. Verovali smo u domaću pamet, znanje i sposobnost i rezultatom pokazali da je moguće napraviti respektabilan a crnogorski brend. I evo nas u poziciji da na 15-ti rođendan preuzimamo upravljanje raskošnim hotelskim rizortom i to na Severu, u godini koja je po svemu za zaborav. Koliko god imponuje, očekivanje investitora motiviše da još bolje ispunimo zadatak i doprinesemo unapređenju turističke ponude grada Kolašina. Dodatno nas  obavezuje gotovo urođeno gostoprimstvo Kolašinaca. Daćemo sve od sebe da opravdamo njihovo očekivanje, kao i očekivanje gostiju i, naravno, naših parntera - naglasio je, nakon potpisivanja Ugovora, izvršni direktor Montenegro Stars Management-a Dušan Radulović.
 
Hotel Montis by Splendid je projektovan po principima energetske efikasnosti. Smešten pored reke Tare, na samo 5 minuta od centra grada. Imaće 238 komfornih soba.
 
Prvi put u okviru jednog rizorta biće otvoren i najsavremeniji 3D bioskop. Spa Centar je projektovan na 1.200 kvadrata. U okviru njega, uz prepoznatljive spa sadržaje, gostima će na raspolaganju biti i slana soba.
Kao posebna atrakcija najavljen je zatvoreno-otvoreni bazen, kao i hotelski  ‘trg’ koji će tokom snežnih, zimskih meseci biti pretvoren u Lounge bar sa privremenim ‘pop-up’ strukturama - najavili su iz Uprave Montenegro Luxury Hotels and Resort-a.
 
Uz hotelsku Pivnicu koja je zamišljena kao Gradska kafana, kao i konferencijske dvorane - ponudu će, najavljuju investitori, upotpuniti i sportsko-rekreativni sadržaji, Dečji klub, skijaška soba sa garažom, a poseban akcenat biće stavljen na pejzažnoj arhitekturi.
 
U okviru rizorta biće izgrađene tri posebne apartmanske zgrade sa mnoštvom zajedničkih ekskluzivnih sadržaja. Zainteresovani investitori/kupci, tako će moći da konkurišu za crnogorsko (ekonomsko) državljanstvo.
 
Investicija premašuje 25 miliona eura, a do sada je u okviru prve faze – uloženo više od 7 miliona. Planirano je da Montis Mountain Resort bude završen u leto 2024.godine
 
Montis Mountain Resort je zajednički projekat grupe evropskih investitora sa dugogodišnjim iskustvom u sektorima nekretnina, turizma i ugostiteljstva -  Golden Group i Group of companies Euracore.
 
 
PR SLUŽBA HOTELS GROUP MONTENEGRO STARS 
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Postanite „Bath boss“, kupajte se u luksuznim hotelima i zaradite 5.000 dolara!
13. Oktobar 2021
Ako više volite da se opuštate u kupatilu u hotelskoj sobi, umesto da radite od 9...
Hotelijerstvo
Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem
13. Oktobar 2021
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja...
Hotelijerstvo
Hotel Madame Reve - najnovije čudo Pariza
13. Oktobar 2021
Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom, a raskošni Hotel Madame...
Hotelijerstvo
The Seeds - inovativni retro smeštaj u šumama Đijanšija u Kini: savršeno mesto za opuštanje
13. Oktobar 2021
 Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu...