Novi koncept hotelijerstva u beogradskom hotelu Zepter

01. Oktobar 2015
Novi koncept hotelijerstva u beogradskom hotelu Zepter

Savremena istraživanja su pokazala da se potrebe i afiniteti gostiju u hotelima sve češće okreću zdravom načinu života i brizi o sopstvenom telu i okolini. Imajući to u vidu hotel Zepter svojim gostima nudi zdravije alternative, te zato predstavlja dobar izbor za poslovne ljude ili turiste koje je Beograd privukao na duži vremenski period.

- Ne možemo promeniti nezdrave navike preko noći. Ali možemo ponuditi zdravo okruženje koje će inspirisati naše goste da brinu o sebi i kada nisu u našem hotelu, kaže generalni direktor hotela Đorđe Rašić.

Od ukupno 37 spavaćih soba, od čega su 25 apartmani, opremljene su Zepter proizvodima za prijatnije iskustvo i zdraviju okolinu. Pored teretane, saune i slane sobe, ali i drugih mogućnosti za opuštanje, restoran hotela koristi tehnološke inovacije u cilju pripremnja hrane koja doprinosi očuvanju zdravlja i lepote.

- Ako već ne možemo da dođemo do organskih namirnica lako, možemo da izmenimo način pripreme hrane čime ćemo pozitivno uticati na naše zdravlje i organizam, kaže Uroš Knežić, šef kuhinje i dodaje da sva hrana u sebi već poseduje sve potrebne masnoće, vode i soli. - Kada se hrana priprema na ovaj način, ona zadržava svoj prirodan ukus i sastave i nije potrebno dodavati začine koji su u velikoj količini štetni – naglašava direktor Rašić.

Hotel pravljen po meri savremenog čoveka, modernog dizajna, u zgradi iz 1937. bio je arhitektonski podvig koji zapravo od užurbanog gradskog života skriva kutak mira i relaksacije uz maksimalnu brigu o zdravlju.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...