Novi hotel u Beogradu - novi iskorak u svet

10. April 2023
Foto: marriott.com
Foto: marriott.com

U centru Beograda, u Njegoševoj ulici, ovih dana otvoren je Moxy Belgrade, prvi hotel brenda Moxy, najbrže rastućeg brenda u okviru Marriot International lanca hotela, ne samo na području bivše Jugoslavije, već i Balkana.

Moxy hoteli, njih blizu 140 širom sveta, jedinstveno su dizajnirani, sa konceptom koji je izuzetno aktuelan i atraktivan u svetskim okvirima, te se s pravom kaže da je to brend čiji hoteli unose velike promene u domenu hotelijerstva i turističke ponude na svakoj destinaciji kojoj se pojave.

Moxy Belgrade je u globalni atraktivni koncept uklopio i svu jedinstvenost beogradskog duha, te nudi prostor i ugođaj koji neće biti zanimljiv samo gostima iz inostranstva već i najbližim komšijama, Beograđanima i svima onima koji u njega navraćaju, da popiju kafu, održe brzi sastanak ili pak opuste sami ili u društvu uz dobar obrok i koktel.
Lep i nesvakidašnji enterijer hotela je magičan eklektični spoj arhitektonskih i umetničkih pravaca zastupljenih kroz čitav vek beogradske arhitekture.

Atraktivnost hotela ogleda se i u sadržajima, usluzi i načinu na koji su kruta hotelska pravila pomerena, promenjena i prilagođena gostima, community duhu i komforu. Moxy gosti tačno znaju šta žele, okrenuti su trendovima, zabavi, savremenim tehnologijama i koji očekuju od hotela određenu vrstu partnerstva u otkrivanju destinacije koju posećuju.

Bez standardne recepcije, na baru koji radi 24/7 , goste, uz koktel, čekaju ključevi za jednu od 131 sobe, podeljene u 5 kategorija, u kojima je svaki detalj brižljivo planiran, sa naglaskom na maksimalno udobnim krevetima, radnim prostorom organizovanim na jedan zabav način, zbog čega su Moxy sobe savršeno mesto za work & play. Sa stilom, udobno i široko, čak i u malom pakovanju.

Svim gostima je 24/7 dostupan bar hotela, Grab &Go opcija samoposluživanja, ali i fitnes centar, sa potpuno opremljenom teretanom i drugom opremom za vežbanje.

Jedinstven i funkcionalan community space, podeljen je u nekoliko celina, za chill out, upoznavanje, sastanke, a centralno postavljeni kamin koji u tradicionalnoj srpskoj arhitekuri i kulturi predstavlja mesto porodičnog okupljanja, sjajno se slaže sa Moxy community duhom i neprikosnovenom željom za druženjem njegovih gostiju. Moxy Belgrade ima i jedan izuzetak u odnosu na druge hotele ovog brenda – PARK Gastro Bar u okviru hotela, otvoren za doručak, ručak i večeru, sa vrhunskom internacionalnom kuhinjom.

Na prvom spratu hotela nalaze se 2 konferencijske sale (Play i Move) koje zahvaljujući inovativnom rešenju i modularnosti elemenata, lako prelaze u jedinstven prostor, dok se u prizemlju hotela se nalazi i jedna manja sala za sastanke.

Činjenica da je Beograd stavljen na globalnu mapu Moxy hotela značajna je i važna za turističku ponudu naše zemlje, a Beogradu kao destinaciji daje dodatnu atraktivnost, jer Moxy bira destinacije u kojima se otvara, uvažavajući specifične kriterijume svojih gostiju.

- Dolaskom Moxy hotela u Beograd počinjemo novu fazu i pristup u hotelijerstvu, ne samo u Srbiji i na prostorima bivše Jugoslavije, već u celom regionu Balkana, jer je Moxy uvek game changer gde se pojavi, upravo zbog potpuno drugačijeg, nekonvencionalnog koncepta hotela, smeštaja i usluge. Biti deo velike Moxy porodice znači dobiti priliku da ugostite jedan novi tip gostiju po nekim novim znatno drugačijim pravilima, ali samim tim i potrebu da imate drugačiji crew, ljudstvo obučeno po nekim novim standardima, spremno da u svakom trenutku prati ritam potreba naših gostiju, pružajući im maksimum od svega što sam hotel, ali i Beograd kao destinacija ima da ponudi.

S druge strane, verujemo da je upravo jedinstvenost Beograda to zbog čega je Beograd idealan partner Moxy duhu i onima koji taj duh slede širom planete, te da će stavljanjem na mapu Moxy hotela, ovaj deo sveta dodatno biti osvetljen za brojne goste sa svih strana, pružajući im jedno fascinantno iskustvo gostoprimstva i provoda, uz jedinstven hotelski Moxy Belgrade komfor. S velikom radošću i uzbuđenjem počinjemo ovo putovanje, ovu igru #atthemoxy u kojoj ćemo, uverena sam, svi uživati.“ izjavila je Tatjana Matić, direktorka hotela Moxy Belgrade.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...