Nova investicija: Falkensteiner Lido, hotel s četiri superior zvezdice za „Čarobne porodične trenutke“

11. Februar 2021
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Rodna kuća Ericha Falkensteinera, dosadašnji porodični rizort Falkensteiner Lido, biće temeljno nadograđen i adaptiran, a novina je - Sky Adventure Park, neviđen u Evropi. Investicija je vredna 20 miliona eura.

Odatle je sve počelo davne 1957. godine. Porodična kuća u Ehrenburgu u Južnom Tirolu, gde su detinjstvo provela braća Erich i Andreas Falkensteiner, ove će godine biti kompletno redizajnirana, adaptirana i značajno proširena. Sa zabavnim delovima koji uključuju brojne raznolike atrakcije, inovativnim dizajnom unutrašnjih i spoljnih sadržaja i visokokvalitetnim uslugama, Falkensteiner Lido postat će jedinstveni pordični hotel u Evropi i deo Falkensteiner  brenda Premium Collection kao hotel s četiri superior zvezdice za ”Čarobne porodične trenutke”.

Neviđena atrakcija biće Sky Adventure Park s fenomenalnim sportskim sadržajima na interaktivnom hotelskom krovu. Na njemu će biti Valo Jump – interaktivni svet trampolina, fudbalsko igralište, staza Bobby Car, celogodišnja skijaška staza s liftom, klizalište, velika nebeska ljuljaška, staza za trčanje i još mnogo toga. Tu je i concierge za zabavu koji će gostima kreirati individualno prilagođene avanture i programe.

Srce porodičnog rizorta je prošireno prirodno jezero i vodeni svet. Najveći unutrašnji tobogan u Italiji, dug 120 metara, biće prava adrenalinska atrakcija, a Acquapura SPA & Water World’s porodičnim toboganom, ogromnim beskonačnim bazenom i peščanom plažom nudi savršenu zabavu.

Hotel će dobiti 36 novih luksuznih dizajnerskih porodičnih soba s ”Falky gnezdom” – svaka će imati odvojeni prostor za roditelje i decu, dok će postojeće sobe i restoran takođe biti redizajnirani. Ekologija i održivost biće u prvom planu, pa će shodno tome biti i naglasak na lokalnim sezonskim proizvodima. Gosti će imati priliku da uberu povrće u vrtu hotela, pa čak i da ga uzgajaju ako žele. U hotelu se nudi puni pansion plus, uz besplatna bezalkoholna pića.

I roditelji će moći bezbrižno da odmaraju jer će Falkensteiner Deluxe dečji vrtić biti otvoren šest dana u nedelji, a Baby and Falkyland obožavaće najmlađi gosti.

- Rođen sam u ovoj kući pre skoro 63 godine. Moj brat i ja detinjstvo smo proveli u pansionu s devet kreveta, a mladost u kasnije proširenom hotelu. Oboje smo odrasli s gostima i naučili odmalena šta znači gostoprimstvo. Naš “Dobro došli kući” poprima još jednu dimenziju. S ljubavlju i strašću želimo stvoriti nešto veliko, Falkensteiner Lido kao jedinstveni porodični rizort u Evropi, a uz to želimo da sačuvamo dušu i istoriju ove kuće gde je sve počelo. Veliki je to izazov - rekao je Erich Falkensteiner, predsednik Nadzornog odbora Falkensteiner Hotels & Residences.


Izvor: Lollipop
www.menu.hr

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...