Nataša Vasović, GM hotela MujEn Lux Kopaonik: Ružan period je za nama!

01. April 2021
Foto: Mujen Lux
Foto: Mujen Lux

- Proteklih godinu dana svi smo morali da uskladimo način života i rada s problemom svetskih razmera - situacijom koja je uticala na sve privredne sektore, ali, rekla bih, najviše na ugostiteljstvo. Niko od nas nije bio pripremljen za ovakav scenario: skraćivanje radnog vremena, zatvaranje, smanjenje budžeta, smanjenje broja zaposlenih, nestabilnost u tražnji, potpune promene koncepta rada... Dobra strana svega je to što su do izražaja došli znanje, kreativnost, inovativnost, a najviše sposobnost da se prilagodimo situaciji i nađemo način da je prevaziđemo i da poslujemo onako kako u datim uslovima najbolje možemo. Iskreno, veoma sam ponosna na ceo kolektiv MujEn Lux-a koji je zajedničkim snagama prebrodio taj ružan period i što zahvaljujući njima naši gosti iz hotela odlaze zadovoljni i nasmejani.

IMG-20210327-WA0002.jpgZimska sezona je uspešno završena, uz izvesna korigovanja dosadašnjeg načina rada. Više smo se okrenuli jedni drugima, više pažnje obraćamo na svoje zdravlje i zdravlje ljudi u našoj okolini. Ovo je borba koja i dalje traje i iz koje moramo izaći jači i bolji u svakom smislu. Sada nije vreme da se na finansijsku dobit gleda kao na prioritet, već da ovo što se dešava svi zajedno preživimo.

Imali smo sreću da smo od samog početka prihvaćeni kao komforan hotel u koji gosti vole da dođu. Neke sadržaje smo korigovali i unapredili, poput restorana i wellness & spa centra, koji su prošireni a opet ostali verni prepoznatljivom stilu. Najvažnije nam je da usluga koju pružamo i njen kvalitet budu na visokom nivou, jer tako i privlačimo i zadržavamo goste, a nepisano je pravilo da se zadovoljan gost uvek vraća.
U narednom periodu ćemo se posvetiti pripremi za letnju sezonu i dopunu naših sadržaja. Fokus je na sniženim i pristupačnim cenama, paketima za parove, porodicu, prijatelje, organizaciji izleta i sl. U našem hotelu se mogu koristiti vaučeri našeg resornog Ministarstva, a u ponudi su i razni kuponi koje možete pronaći na internet stranicama.

Nastojaćemo da i u budućnosti pružamo dobru uslugu, da novim ponudama vraćamo stare i privlačimo nove goste, jer naš hotel i planina Kopaonik ima, definitivno, mnogo toga da pruži. A mi ćemo i sada i uvek biti - dobri domaćini!
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...