Najneobičniji apartmani luksuznih italijanskih hotela

11. Jun 2016
L'Albereta Relais & Chateaux
L'Albereta Relais & Chateaux
Apartman „Cabriolet'
Apartman „Cabriolet"
Apartman „Alcova Tiepolo“
Apartman „Alcova Tiepolo“
Hotel 'Aman Venice'
Hotel "Aman Venice"
Napoleonov apartman
Napoleonov apartman
„Roof Garden' apartman
„Roof Garden" apartman

U Italiji turisti u potpunosti mogu da očekuju zagarantovan i neverovatan odmor. Osim ukusne hrane, prijateljskog naroda i izuzetne kulture i istorije, svi zainteresovani mogu da upotpune svaj užitak u ovoj zemlji tako što će spavati pod freskama poznatog slikara, u aristokratskoj rezidenciji, ili pod otvorenim nebom. Predstavljamo vam baš takve, unikatne apartmana koji se mogu naći samo u ovoj zemlji.

Soba sa pogledom na zvezdani svod

Smešten između vinograda i botaničke bašte, luksuzni hotel „L'Albereta Relais & Chateaux“ nalazi se na 3 km od vinarije Ca' Del Bosco i na 8 km od sela Clusane. Svaki apartman u ovom hotelu ima svoju istoriju i u potpunosti se razlikuje od ostalih. Većina soba opremljena je prostranim krevetima, antčkim nameštajem, mermernim kupatilima sa hidromasažnom kadom i tuš kabinom, a omogućen je i besplatan pristup internetu.

Apartman „Cabriolet Suite“ krasi jedinstvena spavaća soba sa romantičnim iznenađenjem. Na dodir dugmeta, kao magijom, plafon se otvara i pruža neverovatan pogled na zvezde. Tokom dana, svi koji odsednu u ovom apartmanu, mogu uživati u neverovatnom pogledu na vinograd i jezero, a tokom noći moći će mirno da spavaju pod otvorenim nebom.

Venecija iz doba duždeva

Kao što je Venecija sama po sebi raskošna i romantična, takav je i hotel „Aman Venice“ koji je smešten u palati iz 16. veka na čuvenom Grand kanalu. Ovaj raskošni hotel predstavlja pravu riznicu blaga upravo zbog pozlaćenih plafona i freski koje se nalaze unutar apartmana. Dnevni boravak i spavaća soba apartmana „Alcova Tiepolo“ ukrašeni su freskama iz 18. veka, koja su delo poznatog slikara Giovanni Battista Tiepolo-a. Ovaj apartman pruža neverovatan pogled na sam grad i unutar njega nalazi se odvojeni dnevni boravak sa radnim stolom, sofom i barom.

Uživajte kao Napoleon!

„Residenza Napoleone III“ jedno je od najluksuznijih mesta u kojima se može odsesti tokom posete Rimu. U ovoj rezidenciji, posetioci će se osećati kao ekskluzivni gosti u kući aristokratske porodice, i imaće priliku da prolaze pored elegantnih dvorskih stubova i da koračaju mermernim stepenštem koje vodi i do samog ulaza u apartmane. Nakon opsežnijih renoviranja, rezidenciji je vraćen prvobitni sjaj i ona danas nudi mnoštvo modernih pogodnosti. Rezidencija se sastoji od dva impresivna apartmana „Napoleone Suite (koji ima i dodatnu spavaću sobu pod nazivom „Blue Room“) i „Roof Garden Suite“.

Apartman koji nosi Napoleonovo ime sastoji se od tri veličanstvene prostorije od kojih je svaka opremljena antičkim nameštajem, originalnim tapiserijama i umetničkim delima na platnu. Unutar ovog apartmana nalaze se dve velike sobe za prijem i velika spavaća soba sa ogromnim krevetom koji je prekriven predivnim materijalima i svilom, prostrano kupatilo, kuhinja i ogromna biblioteka. Plava soba je šarmantna i udobna dvokrevetna soba koja nosi ime po lepim kineskim vazama koje je krase. Svim gostima omogućen je i pristup internetu, a na raspolaganju im je i potpuno opremljen mini-bar.

„Garden Suite“ je zaista jedinstven apartman upravo zbog spiralnog stepeništa koje vodi do bašte koja se nalazi na samom krovu i koja pruža idealno mesto za sedenje i uživanje u panoramskom pogledu na Rim. Apartman je u potpunosti opremljen, i idealan je za sve prilike.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
MK Group domaćin naše košarkaške reprezentacije na Kopaoniku
19. Jul 2019
Kompanija MK Group je već tradicionalno, šestu godinu za redom,...
Hotelijerstvo
Bečej dobija ekskluzivni hotel
19. Jul 2019
Poznat kao miran gradić u srcu Vojvodine, Bečej je iz godine u godinu sve zanimljiviji...
Hotelijerstvo
Na prodaju Simpov hotel Pržar u Vranju
19. Jul 2019
Jedan od simbola vranjskog turizma hotel Pržar, koji je u vlasništvu akcionarskog...
Hotelijerstvo
Bečki hoteli za ljubitelje muzike
19. Jul 2019
U svetskoj prestonici muzike mnogo je toga povezano sa muzikom. Tako je za očekivati da i...