Konkurs za dodelu priznanja "Ambasadori dobre usluge 2020” za zaposlene u Hotelskom domaćinstvu

29. Februar 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

Priznanje Ambasadori dobre usluge ustanovila je Redakcija časopisa Turistički Svet još 2006. godine, s idejom da dobrim primerima iz prakse ohrabruje hotelijere na rast i pozitivne promene. I od tada do danas, ovo priznanje se dodeljuje, uz podršku resornog Ministarstva, najuspešnijima u hotelskoj industriji, turizmu i pratećoj privredi u Srbiji za: iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, njihovo unapređenje, inovativnost, postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, kao i za izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini.

Zahvaljujući kredibilitetu redakcije koja ga dodeljuje, visokom pokroviteljstvu, uglednim članovima Stručnog žirija i elitnoj reprezentaciji dosadašnjih dobitnika, priznanje Ambasadori dobre usluge postalo je jedno od najprestižnijih u Srbiji i svakako jedinstveno u regionu.

Ovaj svojevrsni “Oskar hotelijerstva” prepoznat je kao ekskluzivna oznaka kvaliteta, a njegovi laureati – kao uzor kojem se teži! Zato je i sama nominacija za Ambasadora dobre usluge – ne samo čast za one koji su kandidovani, već i snažna motivacija za sopstveni rast i osnaživanje drugih, s ciljem da se na takvom temelju izgrađuje uspešna i profitabilna kuća u kojoj rade zadovoljni ljudi.

Kako bismo podržali hotelijere u iskazivanju zahvalnosti i poštovanja onima koji to zaslužuju u Hotelskom domaćinstvu, i njihovom motivisanju za dalji napredak i rast, i ove godine raspisujemo Konkurs za dodelu priznanja Ambasadori dobre usluge zaposlenima na sledećim radnim pozicijama:

  • MENADŽER HOTELSKOG DOMAĆINSTVA
  • SOBARICA/SOBAR
  • HIGIJENIČARKA/HIGIJENIČAR

POZIVAMO VAS da, uz pisano obrazloženje predloga, za ovo najveće priznanje u struci nominujete zaposlene u Hotelskom domaćinstvu koji ispunjavaju sledeće kriterijume: posvećenost poslu, inovativnost / kreativnost u pružanju kvalitetne usluge, talenat za timski rad, izgrađivanje dobrih međuljudskih odnosa u sektoru, redovno unapređenje znanja i poslovnih veština...

U prijavi OBAVEZNO navesti: obrazovanje; radno iskustvo u hotelskom domaćinstvu (hoteli i njihove kategorije); za menadžera hotelskog domaćinstva - radno iskustvo na poziciji menadžera; znanje stranih jezika; dodatna edukacija; ocena sa booking-a! POŽELJNO: preporuka direktora!

Konkurs traje do 30. marta 2020, a svečana dodela priznanja, na osnovu odluke Stručnog žirija (u sastavu: prof. dr Slobodan Unković – počasni predsednik, prof. dr Ljiljana Kosar, Rade Samčević, Jelena Šuleić, Ljiljana Rebronja i Adriana Dokmanović – Ambasador dobre usluge 2019), biće upriličena na 3. Hotel Housekeeping Workshop-u. Datim i mesto događaja će biti naknadno objavljen!

Prijave za Konkurs slati meilom na adresu: turistickisvet.press@gmail.com.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...