Karisma na proleće otvara tri hotela u Crnoj Gori

01. Mart 2018
Karisma na proleće otvara tri hotela u Crnoj Gori

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts najavila je otvaranje tri nova hotela na crnogorskom primorju pred početak letnje sezone.

Ova grupacija u svom sastavu od 2017. ima hotel Wind Rose u Baru - Dobre vode, koji će postati bogatiji za 15 novih soba, a prošle godine zakupila je i Ulcinjsku rivijeru na 30 godina. U toku je rekonstrukcija hotela Bellevue i Olympyc kraj Velike plaže, koji sada postaju deo hotelskog kompleksa Holiday Village Montenegro. Njihovo otvaranje planirano je za 16. maj.

Bivši Bellevue imaće 4 zvezdice i all inclusive ponudu, a sadržaće 257 kompletno renoviranih soba, 4 bazena, 4 restorana i isto toliko barova. U sklopu ovog kompleksa nalaziće se fudbalski, košarkaški i teniski tereni, kao i platforme za jogu i odbojku na plaži.

Olympic će biti porodični hotel sa 3 zvezdice i 124 sobe, a njegova glavna atrakcija biće plaža, na kojoj će biti zastupljeni svi vodeni sportovi, akva park, kao i novi restoran za 60 osoba.



- Hotel Olympic u ovu sezonu neće ući kompletno renoviran, to se može očekivati tek sledećeg leta, ali ćemo u potpunosti obnoviti plažu i sve sadržaje na njoj - otkriva Olga Koković, menadžer prodaje Karisma Hotels & Resorts za Evropu.

Kako ističu iz ove grupacije, najluksuzniji Karisma hotel na Jadranu biće Allure Palazzi Kotor Bay sa 5 zvezdica u Dobroti, čije se otvaranje očekuje 1. juna. 

- Hotel će imati 89 soba (od čega dve sobe za osobe sa posebnim potrebama), 3 penthaus apartmana, 10 vila uz privatnu peščanu plažu, 2 bazena, spa centar, teretanu, parking... Sve sobe su luksuzno opremljene, i svaka ima drugačiji stil - ističe Koković.

Grupacija Karisma Hotels & Resorts osnovana je 2000. godine i upravlja hotelima u Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci, Kolumbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

Za 2019. godinu, u planu je otvaranje i 3 nova all inclusive rizorta na Karibima: El Dorado na Dominikani, te Nickelodeon i Margaritaville u Meksiku (Riviera Maya).

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...